Asus UX32VD-R4013H

Ultrabookul Asus UX32VD-R4013H e unul dintre puținele modele cu configurație multimedia și ecran FullHD. Deci nu are un preț atractiv sau comparabil cu cel al modelelor office. Configurația sa e una decentă pentru a juca jocuri la rezoluție HD+ și detalii medii. Design nu diferă cu mult față de cel al modelor din seria UX31, dar arăt identic cu cele din seri UX32A. Acesta e unul de 13 inci deci nu e prea mare pentru a fi transportat precum o mapă dar nu e nici greu – doar 1.4 kilograme. Carcasa sa e una robust cu finisaj metalic, de aceea nu necesit o husa sau geantă. UX32VD-R4013H are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Asus UX32A R3001V
Rulând un joc
Asus UX32A R3001V 2
Tastatura

Specificaţii tehnice

Având în vedere că are un ecran FullHD, e nevoie de un procesor performant din seria Core i7. În acest caz, e vorba de un Core i7-3517U de 1.9 GHz care mi se pare ideal deoarece e performant și e nou. E un procesor decent pentru gaming și spun asta pentru că face față unor jocuri chiar recent apărute. Are două plăci video care sunt bune fie că vă jucați jocuri fie că navigați doar pe web deoarece fiecare are un lat scop. Comutarea se face automat prin intermediul tehnologiei Optimus.

Ecranul de 13.3 inci e unul mat și cu rezoluție 1080p. Astfel că oferă o claritate superioară dar nu prea văd rostul unei rezoluții așa de mari la un ecran așa de mic. Nu vine cu tehnologie multi-touch cum găsim la modele Vivobook. În rest, are 4GB de memorie, un hard SATA de 500GB și un SSD de 24GB (ideal pentru Windows și aplicații).

Pe lângă Intel HD Graphics din procesor, mai are ș o placă video dedicată GeForce Gt 620M. E ceva mai performantă decât GT 610M dar nu cu mult. Dotările sale sunt cele obișnuite însă unele porturi le veți găsi ca fiind de tip mini (mai mici). Are și bluetooth v 4.0 care poate vă este de folos dacă folosiți des telefonul. Deasemenea, autonomia oferită de bateria de 6 celule e una foarte bună – 6-7 ore. Windows 8 e cel mai bun sistem de operare pentru o astfel de configurație.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e foarte subțire pentru un model multimedia, puteți juca orice joc, ecran 1080p și SSD.

Minusuri: nu oricine și-l poate achiziționa.

Concluzie

Acest Asus UX32VD-R4013H e un ultrabook de ultimă generație care poate fi folosit atât la locul de muncă cât și pentru uz casnic. Însă pentru că e așa de mic, robust și ușor, e ideal pentru cei care călătoresc.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Asus UX32VD-R4013H”

  1. Eu il folosesc in interes de serviciu si pot spune ca e foarte bun. Bateria chiar tine cat zic cei de la Asus.

Comentariile sunt închise.