Asus UX32VD-R4002V

O alternativă mult mai performantă la UX32A-R3001V e acest ultrabook Asus UX32VD-R4002V care vine cu procesor i7 3517U și placă video dedicată nVidia GeForce GT 620M. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și se poate vedea că e mai scump față de acel UX32A și asta pentru că are i7 și nu i3 cum are modelul de 3000 de lei.

Poze

Din imaginile de alături se poate vedea că e un laptop care arată foarte bine și pentru a vă face o părere mai avizată vă recomand și clipul de la final. Fiind un ultrabook e normal ca ecranul să fie de 13 inci, dar ceva special e faptul că are rezoluție Full HD și din această cauză pozele, dar și filmele, se vor vedea foarte clar.

Rulând un joc
Tastatura

Specificaţii tehnice

Asus UX32VD e un laptop modern care vine cu un procesor i7 Ivy Bridge foarte puternic. Deoarece e dotat și cu o placă video GT 620M o să puteți să vă jucați și jocuri, dar trebuie să precizez neaparat că nu e vorba despre un laptop de gaming, ci mai mult de unul business. Bateria ține destul de mult deoarece are 6 celule, iar autonomia, dar și faptul că are o greutate mică de 1,45 kilograme ne oferă o portabilitate maximă.

Păreri pro şi contra

Pro: e foarte fiabil și la fiabilitatea acestui notebook contribuie garanția de 2 ani, faptul că e construit robust și Windows-ul preinstalat; prețul nu e deloc exagerat deoarece vine cu unul dintre cele mai tari procesoare – Intel i7-3517U; vine cu multe porturi care vă vor ajuta să conectați diferite dispozitive la el. Un lucru special și care vă va încânta destul de mult e faptul că are tastatură iluminată și acest lucru o să vă ajute destul de mult pe întuneric deoarece așa o să știți unde sunt tastele.
Contra: nu vine cu SSD, dar nu e așa de mare baiul, iar dacă vreți ceva cu SSD atunci aveți destule modele de unde să alegeți.

Concluzie

Îți recomand acest ultrabook deoarece e unul foarte bun și e un Zenbook Prime cu ecran 1080p. Din preview-ul de alături se poate vedea cât de bine arată. Faptul că are doar 2GB memorie RAM nu e o problemă deoarece Windows-ul consumă vreo 700 și mai rămân destui RAMi pentru ca acest calculator să meargă ca uns.

Te-ar mai putea interesa