Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus UX32A-R3001V

Dacă ești pasionat de ultrabook-uri, dar și de jocuri atunci cred că ar trebui să alegi un Asus UX32A-R3001V (e un Asus Zenbook Prime) deoarece vine cu placă video dedicată GT 620M și cu procesor i3 2367M. Nu e cel mai performant laptop de pe piață, dar cu siguranță e bun. Vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi și pe acești bani primești un laptop cu tastatură iluminată, dar și Windows preinstalat.

Poze

Se poate vedea că nu arată cu mult diferit față de UX21E-KX004V, singura diferență fiind la interior deoarece modelul de față vine cu un i3 și nu cu i5 ori i7 cum e în cazul altor modele de Zenbook-uri. Tastatura arată foarte bine și e comodă, iar pe timp de noapte (sau mai bine spus întuneric) e iluminată așa încât să puteți tasta în cunoștință de cauză.

Rulând un joc

Tastatura

Specificaţii tehnice

(Varianta oficială de UX32A-R3001V vine cu SSD de 24 giga și 4GB memorie RAM, dar se pare că există și modele care au doar 2GB și vin fără SSD).
Vine cu procesor i3 și cu cip grafic Nvidia GT 620M care e unul cu memorie dedicată pe 128 biți. Asta înseamnă că o să puteți să-l folosiți cu succes și la jocuri. Modelele anterioare nu prea erau de jocuri deoarece veneau doar cu cip Intel HD care nu e tocmai de gaming. Hardul e de 500 de giga care are 5400 rotații pe minut și o să vă ajute să depozitați multe filme și jocuri.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; e unul dintre cele mai ieftine ultrabook-uri de pe piață; greutatea sa e foarte mică; bateria ține extrem de mult deoarece e una cu 6 celule; vine cu numeroase porturi cum ar fi VGA, USB 3 și HDMI (cu VGA-ul puteți conecta laptopul la un TV cum e Philips 42PFL6007K/12); vine cu OS care ne demonstrează că vorbim despre un laptop premium perfect chiar și pentru un om de afaceri.
Contra: nu vine cu i5.

Concluzie

Un Asus UX32A cred că ar fi alegerea ideală dacă vrei o soluție ultra portabilă cu care să te poți juca din când în când. Pentru ca să-ți faci mai bine o părere despre cum arată și ce poate îți recomand clipul de alături care ne prezintă laptopul rulând un joc. Despre detaliile tehnice complete trebuie să vă informați de la magazinul online de unde doriți să-l achiziționați deoarece vine în mai multe configurații.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu