Asus UX31E-RY012V

Dacă vrei să-ți cumperi un laptop foarte performant și portabil atunci un ultrabook ar fi soluția și unul dintre cele mai bune e ultrabook-ul Asus UX31E-RY012V. Eu îl recomand datorită faptului că e portabil (are undeva la un kilogram și o baterie care ține undeva la 5-7 ore, poate și mai mult) și performant (e dotat cu cel mai nou i7 – i7-2677M și are SSD în loc de HDD). Pentru că se adresează celor care vor mai mult și pentru că nu are unitate DVD vine cu MS Windows 7 Home premium pe post de sistem de operare. Astfel nu o să vă bateți capul cu OS-uri gratuite și cu stick-uri de memorie boot-abile.

Procesorul Intel Core i7-2677M din acest Zenbook e un model ULV care consumă foarte puțin curent, iar acest microcip e întâlnit și în modelul UX21E-KX008V care costă ceva mai puțin. Despre procesor pot spune că are doar două nuclee, chiar dacă e un i7, și funcționează doar în mod de operare pe 64 bit (acest lucru înseamnă că doar OS-urile 64 bit vor merge). Prețurile acestui laptop sunt bune și având în vedere că are multe tehnologii de ultimă generație nu e un preț mare. probabil că în vreo câțiva ani se vor ieftini de vreo 3-4 ori dar cine mai așteaptă până atunci… Prețul bun Vezi prețul special de azi »

Poze

Deschis
Din lateral

Specificaţii tehnice

Detaliile tehnice ale acestui model sunt superioare lui UX21E-KX004V și de aceea mai sus s-a putut vedea că are un preț superior.

Cele mai importante specificații ar fi procesorul i7 ULV, cei 4 giga memorie RAM, hdd-ul SSD de 128 giga și placa video integrată HD3000 a Intel care are capabilități HD și FullHD.

Evident că aș putea spune câte ceva despre designul lui Asus UX31E-RY012V, însă la final e un clip care vă va prezenta materialele din care e realizată această minune a tehnologiei.

Păreri pro şi contra

Pro:  Asus UX31E-RY012V vine cu tehnologii ca USB 3 (mai rapid de 10 ori decât USB 2 și în mod normal e compatibil cu memoriile USB2), bluetooh 4, hard SSD (are o capacitate de 128 giga și asigura autonomie mare și un timp de răspuns exemplar), procesor i7 (dual core ULV – care consumă puțin curent), sunet SonicMaster (realizat de Asus și Bang & Olufsen), are multe porturi (pe lângă conexiunile amintite anterior ar HDMI micro, USB 2.0 și mini VGA), baterie care ține mult (dacă vă întrebați cât ține bateria la un Ultrabook/Zenbook atunci trebuie să știți că undeva la două săptămâni în stand-by sau 5-7 ore în funcționare normală) și altele.
Contra: nu am nimic contra achiziției unei astfel de scule, dar ca o paranteză vreau să adaug că aștept cu nerăbdare modelele de 15,6 inci.

Concluzie

Asus UX31 este un notebook foarte performant pentru cei care vor un laptop la modă, rezistent la șocuri și ultra portabil. Alături e un video review în engleză pentru a vă face o părere despre cum arată și pentru a vă fi prezentate vizual toate facilitățile oferite de UX31E.

Te-ar mai putea interesa