Asus UX31E-RY009V

Laptopul Asus UX31E-RY009V este o variantă cu SSD de 128 giga a lui UX31E-RY008V și este un Zenbook de excepție deoarece are aceleași componente de top cum ar fi un microcip i5 cu voltaj scăzut, 4GO memorie RAM, ssd pe post de hard și placă cu capabilități 1080p.

Placa Intel HD 3000 care e integrată în procesor e una capabilă să redea filme de tip Full HD, dar ecranul de 13,3 inci are rezoluție HD+ și de aceea poate că ar fi de recomandat să urmăriți filmele Blu-ray de pe net pe un TV cu ajutorul portului micro HDMI. Evident că dacă nu vreți să vă complicați cu cabluri puteți să urmăriți filme și pe acest ultrabook Asus UX31E-RY009V deoarece rezoluția de 1600 pe 900 pixeli e acceptabilă filmelor FullHD. Preţul său reflectă performanța, autonomia și designul splendid în totalitate. În opinia mea prețul este excelent, iar raportul dintre calitate și preț e și el destul de bun. Evident că un SSD cu o capacitate de stocare superioară era de recomandat, dar și așa e bine. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschis
Din lateral

Specificaţii tehnice

Modelul RY009V din seria UX31E vine cu un ecran de 13 inch, cu procesor dual core și ssd. SSD-ul e unul performant și va porni sistemul de operare din stand-by în aproximativ 2-3 secunde.

Pentru a vă face o părere despre placa integrată și capabilitățile sale vă invit să urmăriți următorul benchmark realizat la un joc. Evident că placa e capabilă să ruleze destul de fluent 1080p, dar ecranul nu e unul FullHD și de aceea ar fi recomandat să urmăriți doar filem 720p.

Păreri pro şi contra

Pro: performanța asigurată de procesor, memorie și ssd; autonomia de peste 7 ore; designul cu aluminiu care dă un plus de eleganță și brandul ASUS care e cunoscut pentru fiabilitatea electronicelor sale.
Contra: mie mi se pare mic ecranul de 13 inci, dar fiind un ultra portabil nu putea să fie de 15,6 inci.

Concluzie

Asus UX31E-RY009V e un laptop mic și performant care are o baterie foarte autonomă (ține undeva la maxim două săptămâni în mod stand-by și nu există motiv pentru care nu l-aș cumpăra. Alături e și un video review pentru  a vedea cum arată în realitate și despre ce poate.

Te-ar mai putea interesa