Asus UX31A-R4005H

Dacă te interesează un ultrabook de top atunci îți recomand un Asus UX31A-R4005H care e un model Zenbook Prime cu ecran Full HD și procesor i5. Nu vine cu cip GPU care să aibă memorie dedicată, însă poate fi utilizat pentru vizionarea filmelor Blu-ray deoarece cipul Intel HD Graphics 4000 e unul foarte puternic. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și dacă te preocupă dacă are tastatură iluminată atunci trebuie știut că are.

Poze

laptopul UX31A-R4005H e unul foarte bun pentru orice tip de sarcină, mai puțin gaming, iar acest lucru e confirmat de ecranul de 13,3 inci cu rezoluția 1920 pe 1080 pixeli. Culoarea sa e gri iar la interior arată foarte multe precum un laptop Mac. Normal că tastatura iluminată nu o găsiți pe acest model deoarece nu mai avea loc.

Deschis
Din lateral

Specificaţii tehnice

Detaliile tehnice sunt de top deoarece are i5 3317U din seria IvyBridge și SSD care va accelera accesul la aplicațiile costisitoare. Dacă sunteți o persoană care se uită mult la filme ori vrea să editeze poze atunci modelul acesta o să vă ajute datorită ecranului foarte clar.
Pe partea de soft vine cu Windows 8 care e cel mai nou sistem de operare de la Windows de la care mulți utilizatori au mari așteptări. Deoarece OS-ul e preinstalat nu mai trebuie să vă bateți capul cu instalarea driverelor deoarece normal că sunt gata instalate.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și caracteristici e unul foarte bun; vine cu performanța de care ai nevoie în orice tip de sarcină deoarece are procesor Ivy Bridge și SSD; arată excelent; stă foarte bine pe partea de portabilitate deoarece are o greutate scăzută de 1,4 kilograme și o baterie care ține mult; ecranul nu doar are o rezoluție mare, ci nici nu te orbește.
Contra: nu are ecran touch precum .

Concluzie

Dacă vrei unul dintre cele mai bune ultrabook-uri de pe piață atunci cred acest model ar trebui să fie pe lista ta de cumpărături. Singurul lucru care-i lipsește e ecranul senzitiv, dar nu știu cât de util v-ar fi fost. Dacă vreți să vă faceți mai bine o părere despre cum arată și ce poate atunci vă recomand preview-ul de alături care e unul destul de reușit în opinia mea.

Te-ar mai putea interesa