Asus UX31A-R4002H

Asus UX31A-R4002H este un laptop foarte bun care face parte din subcategoria ultrabook. E foarte bun deoarece are procesor capabil i5-3317U de la Intel, multă memorie RAM și SSD rapid de 128 de giga. Față de modelele ceva mai vechi din seria UX31A acesta are Windows 8 care e un sistem de operare nou și foarte capabil. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și de aceea cred că e un excelent laptop multimedia bun pentru majoritatea tipurilor de sarcini, mai puțin pentru gaming.

Poze

Calculatorul Asus UX31A-R4002H e un model de 13,3 inci care are culoare gri aluminiu și are rezoluție 1080p numai bună pentru vizionarea filmelor Blu-ray. Designul e de nota 10 și nu pot comenta nimic cu referire la cum arată. E foarte subțire și portabil având o greutate mică de 1,4 kilograme.

Deschis
Din lateral

Specificaţii tehnice

Modelul UX31A-R4002H vine cu ce e mai nou și bun pe piață, adică cu un procesor i5 Ivy Bridge, SSD, baterie care ține foarte mult și multe porturi. SSD-ul o să facă programele să pornească rapid, iar procesorul i5 vine cu cip Intel HD 4000 care e foarte capabil în a reda inclusiv filme Full HD. Cel mai tare e faptul că ecranul suportă redarea de filme 1080p. Jocurile vor merge datorită cipului grafic, dar să nu vă așteptați să ducă jocuri de ultimă generație la detalii maxime deoarece nu e un GPU de gaming.

Păreri pro şi contra

Pro: are un raport excelent între preț și calitate; ecranul e foarte clar datorită rezoluției mari de 1920 pe 1080 pixeli; stă foarte bine pe partea de portabilitate deoarece bateria ține mult, iar greutatea ultrabook-ului e una mică; e robust și nu o să vă fie teamă dacă o să lăsați laptopul pe mâna copiilor; are elemente vizuale împrumutate de la laptopurile Apple, iar asta cred că e un plus.
Contra: nu vine cu cip grafic care să aibă memorie dedicată.

Concluzie

Dacă ești om de afaceri sau o persoană mai specială și vrei un notebook cu care să rupi gura târgului, cum se zice, atunci cred că acest model ar fi unul excelent. Nu doar arată de nota 10, ci se și comportă la fel. Din preview-ul de alături vă puteți face o opinie despre caracteristicile sale vizuale și, după cum ziceam mai sus, cred că nu arată deloc rău.

Te-ar mai putea interesa