Asus UX31A-C4027H

Asus UX31A-C4027H e unul dintre cele mai „tari” ultrabook-uri de pe piață și vine ca o alternativă cu SSD de 256 de mega la UX31A-C4029H care are doar 128 GB. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi care e cam piperat, dar ai ce e mai bun în momentul de față.
Chiar dacă vine cu o performanță extremă, trebuie menționat că nu are deloc de suferit la capitolul portabilitate deoarece cântărește undeva la 1.3 kilograme, iar bateria ține mai mult de 6 ore fiind un de tip Li-Polymer.

Aspect

Modelul de față e unul gri cu rama ecranului neagră. Are o greutate de 1.3 kilograme, iar ecranul normal că e ceva mai mic fiind unul de 13.3 inci. Chiar dacă are o diagonală cu o dimensiune medie trebuie știut că rezoluția e una mare de 1920 pe 1080 pixeli care vă oferă posibilitatea de a viziona filme Blu-ray fără vreo pierdere de detaliu.

Lateral

Lateral

Din față

Din față

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Caracteristici tehnice

Venind cu un procesor i7 3517U și cip grafic Intel HD, acest Asus Zenbook Prime o să vă ofere toată puterea de care o să aveți nevoie în cele mai costisitoare aplicații. Redarea filmelor 1080p nu vor fi o problemă pentru acest model deoarece GPU-ul Intel îți face treaba foarte bine.
Nevenind cu unitate optică e normal că aibă sistem de operare instalat, iar în cazul acestui laptop e vorba despre Win 8. Beneficiind de ecran tactil o să puteți utiliza sistemul la capacitate maximă. Poate spuneți că ecranul touch nu e util, însă tind să vă contrazic deoarece acest nou Windows vine cu interfața Metro care poate fi manipulată foarte simplu cu degetele.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e foarte bun; ecranul e clar, iar asta mulțumită rezoluției și tehnologiei IPS care e prezentă în panel; vine cu SSD care va face ca aplicațiile să pornească mai rapid, iar sistemul de operare pornește undeva în 10 secunde; are o garanție standard de 2 ani.
Contra: prețul e cam mare; are doar două porturi USB; placa video nu are memorie dedicată.

Concluzie

Acesta e un cadou perfect de Ziua Îndrăgostiților și asa deoarece e ușor și performant. Îmi place foarte mult la el că boot-ează rapid (sub 15 secunde, fără nicio exagerare), iar designul e unul reușit care imită ușor modelele de laptopuri de la Apple. O părere mai avizată ți-o poți face despre această sculă urmărind preview-ul de alături.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }
Adaugă un comentariu