Asus UX310UA-FB581T, ultrabook cu cameră HD

Un ultrabook e mult mai portabil decât un laptop deoarece e foarte subțire și sunt folosite componente puțin mai diferite, de aceea și prețul e mai piperat. Asus UX310UA-FB581T e unul dintre cele mai performante modele office din serie pentru că are 16GB memorie, un SSD m.2, hard disc generos și un procesor Core i7 Kaby Lake. E evident că discutăm de un model din cunoscuta seria Zenbook deoarece finisajul capacului e caracteristic (cercuri concentrice).

Acest gadget arată foarte bine și cred că l-ați mai văzut deoarece această serie e prezentă pe piață de ceva timp. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pe acesta e prezent un procesor foarte performant și chiar nu e nevoie de mai mult, ținând cont că nu-l veți folosi pentru sarcini grele. Chiar și așa veți observa că se descurcă foarte bine indiferent de aplicație și pot spune că nu mai necesită upgrade-uri.

Acesta nu are un ecran foarte mare – 13.3 inci, iar dacă vă doriți un ecran 1080p și mai mare, atunci vă recomand seria S510 care oferă NanoEdge Display (raportul ecran/carcasă e mult mai mare). Totuși, modelul de sus cântărește dar 1.45 kg și hardware-ul e chiar interesant pentru dimensiunile sale. Chiar nu e nevoie de ceva mai scump dacă aveți deja un PC pentru taskturi mai grele (jocuri sau aplicații 3D de editare/proiectare).

Păreri pro și contra

Sunt prezente cele mai populare și des utilizate porturi și chiar nu e nevoie de mai mult. Se poate utiliza un mouse wireless deoarece mai toate laptopurile au bluetooth și chiar nu mai trebuie folosi un adaptor. Ecranul de pe acesta e unul dintre cele mai bune care le-am văzut până acuma deoarece are o rezoluție QHD+, sRGB 100% și unghiuri de vizionare de 178 grade. Sunt incluse accesorii destul de utile: husă, adaptor HDMI la VGA, cablu USB 3.0 la RJ45.

Modelul Asus UX310UA-FB581T e unul dintre cele mai noi soluții oferite, motiv pentru care e mai competitiv decât restul. Din prezentarea de jos vă puteți face o idee despre întreaga serie care poate fi chiar și placă video dedicată.

Te-ar mai putea interesa