Asus UX303UA-C4045T, ultraportabil cu touchscreen

Laptopul Asus UX303UA-C4045T e un model care arată bine și se mișcă excelent datorită configurației sale. Nu e foarte accesibil deoarece are un ecran foarte bun cu care puteți interacționa, adică are tehnologie touch ca la tablete. Chiar dacă nu aveți un mouse sau nu-l puteți folosi din diverse motive, mai există și acel touchpad generos care e o alegere bună. Din poza de jos se vede foarte bine că are o carcasă din aluminiu care e plăcută la atingere și e destul de robustă.

E vorba de o serie premium care oferă dotări decente – tastatură premium, DisplayPort, ecran IPS. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ca oricare alt laptop premium, acesta are Windows 10 preinstalat, dar se putea instala și prin intermediul porturilor USB. Are componente performante și eficiente, astfel că nu aveți de ce să nu fiți mulțumiți. Ecranul nu e foarte mare dar imaginea e destul de detaliată.

Componentele sunt de ajuns pentru ce va fi folosit și cât e de compact. Are chiar și tehnologii wireless pe lângă acele porturi pentru conectarea perifericelor wireless (mă refer la bluetooth). Finisajul argintiu e plăcut și scoate în evidență tastatura și rama ecranului care sunt pe altă culoare. Laptopurile care sunt complet pe negru nu sunt atât de atractive și sunt ceva mai greu de întreținut. Ca și în cazul telefoanelor, carcasele metalice sunt mai ușoare, plăcute și robuste.

Păreri pro și contra

Se mișcă excelent cu acele componente, iar SSD-ul e foarte important dacă nu vă interesează jocurile. Nu poate avea cine știe ce componente, că doar se adresează utilizatorilor office. Totuși sunt câteva serii mia portabile care oferă chiar și placă video GeForce MX150. Pentru a-l transporta mai ușor, vi se oferă o husă în pachet.

Asus UX303UA-C4045T poate fi o variantă mai bună decât un laptop clasic deoarece e mult mai portabil. Pentru cei care nu au văzut acest laptop în realitate, am pus prezentarea de jos. Sunt variante mai ieftine deoarece nu au ecran tactil și poate că nici nu-l veți folosi pentru că nu e un gadget convertibil.

Te-ar mai putea interesa