Asus UX303LA-R5139H, laptop cu SSD

Asus UX303LA-R5139H poate fi chiar și un ultrabook având în vedere dimensiunile sale. Oricum sunt destul de multe laptopuri ca și acesta iar dacă nu vă place că e prea scump pentru voi, atunci vă recomand un laptop clasic din segmentul multimedia. Oricum, la un așa buget chiar veți găsi alternative destul de multe, iar cei care nu vor să joace jocuri, acest laptop e perfect. Arată bine și producătorul nu a schimbat nimic la design (poate doar nuanța de gri). E alegerea corectă pentru cei care vor un gadget bun pentru acasă ori la locul de muncă. Se poate observa că are un design destul de reușit iar dacă nu folosiți unitatea DVD sau tastatura numerică, un astfel de laptop e perfect.

Am pus atât o poză cu acesta cât și un clip la final pentru a vă face o idee mai bună despre el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul său e unul de tip Core i5-4210U iar placa video integrată e una de tip HD Graphics 4400. Dacă nu vreți un laptop pentru jocuri sau pentru aplicații profesionale, e nevoie de ceva diferit. Oricum, un ultrabook e ideal pentru cei care vor portabilitate dar și funcționalitate.

Are un ecran decent cu tehnologie IPS HD+ și e foarte interesantă pentru un ecran de 13.3 inci. Majoritatea laptopurilor de 13 inci au ecrane cu imagine HD Ready. Memoria RAM de 6GB mi se pare suficientă ținând cont că e un laptop de tip office iar spațiul de stocare nu e mic ținând cont că e vorba de un SSD, iar un hard disk extern ar putea fi o soluție.

Dotările sale sunt următoarele: difuzoare stereo, cameră web HD, card reader, DisplayPort, HDMI, USBuri 3.0, bluetooth etc. Bateria sa e una de 3 celule iar autonomia oferită e destul de bună. Carcasa sa e realizată din aluminiu care e un material destul de ușor și rezistent.
Greutate:1.5 KgMaterial carcasa:AluminiuCaracteristici speciale:TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingereCuloare:MaroTastatura numerica:NuTastatura:Tastatura internationala
Software
Sistem de operare:Microsoft Windows 8.1, 64 biti

Plusuri: are SSD, are Windows 8.1 preinstalat, procesor Haswell, carcasă robustă și ușoară.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Asus UX303LA-R5139H e un gadget portabil destul de reușit și care are multe caracteristici speciale. Pe partea de design nu am ce să-i reproșez, iar dacă nu l-ați văzut în realitate, atunci vă recomand clipul de jos.

Te-ar mai putea interesa