Asus UX302LG-C4014P, Zeenbook gaming

Dacă vrei un ultrabook puternice atunci îți recomand un Zeenbook, mai exact acest Asus UX302LG-C4014P. Vine cu cele mai bune componente de pe piață cum ar fi un procesor i7 Haswell (capabil de 3975 puncte la benchmark), placă video GT 730M și Windows 8 Pro.

E gadgetul perfect pentru cineva în căutarea unui ultrabook de 13.3 inci cu ecran senzitiv și care are rezoluție Full HD.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →. Pe acești bani primim un dispozitiv foarte bun deoarece are componente noi, portabilitate crescută (baterie care ține peste 6 ore și o greutate de circa 1.5 kilograme) și performanțe peste medie.

Ultrabook-ul
Ultrabook-ul

Pe partea de specificații acest laptop ultraportabil beneficiază de un procesor i7-4500U (model dual core cu 4 thread-uri), 4GB RAM și un SSD de 256 giga. Pe partea video are două plăci video (Intel HD 4400 + GT 730M) care funcționează în mod Optimus, adică placa dedicată e activată doar în jocuri sau când e nevoie de ea.
Pe partea de soft are Windows 8 preinstalat și asta e oarecum bine deoarece laptopul unul touch, iar 8 stă bine la acest capitol.
Foarte interesant e faptul că are wireless ac, adică laptopul suportă viteze Gigabit pe wireless, deci acest ultrabook o să suporte 1000 Mbps… dacă ai un astfel de abonament de Internet.

Atuurile acestui model sunt portabilitatea, performanțele foarte bune pentru un ultrabook și designul foarte reușit. În același timp pe partea de minus aș menționa portabilitatea deoarece nu e nici prea prea și nici foarte foarte… eu mă așteptam la vreo 10 ore sau mai mult… dar de la o baterie cu 3 celule nu poți să ai mari pretenții.

În rest, acesta e unul dintre cele mai reușite ultrabook-uri de la Asus. Nu-i strica un display Retina și parcă mi-ar fi plăcut mai mult dacă ar fi avut Windows 7 deoarece lipsa Aero și a butonului Start se vede. Despre cum arată și mai multe informații cu referire la acest dispozitiv poți vedea alături.

Lasă un comentariu