Asus UX302LG-C4007H, ultrabook touch

Asus UX302LG-C4007H e un ultrabook modern cu ecran de 13.3 care are rezoluție Full HD, procesor i7 și sistem de operare preinstalat – Windows 8. Un model precum acesta e pentru cei în căutarea unei scule de top cu ecran touch, Gigabit wireless și o portabilitate excelentă. Normal că poate fi utilizat și la jocuri, însă fiind un ultrabook eu aș recomanda să-l folosiți mai mult la sarcini business, office și multimedia.

Aspectul e unul mai mult decât plăcut, iar dacă vă interesează costul atunci trebuie știut că are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim ce e mai bun, adică un laptop cu ecran touch, sunet Bang & Olufsen și cel mai bun sistem de operare existent în acest moment – Windows 8.

Ultrabook-ul
Ultrabook-ul

Pe partea de specificații are un procesor i7-4500u, memorie RAM de 8 giga și hard de 750 giga. Pe lângă spațiu menționat anterior acest notebook are și un SSD de 16 GB, însă nu îmi e clar dacă e Solid State sau Hybrid.
La capitolul portabilitate stă foarte bine deoarece are o greutate de circa 1,5 kilograme și o baterie care ține foarte mult, chiar dacă are doar 3 celule.

În opinia mea, atuurile acestui model sunt bateria care ține mult (vreo 8 ore, dar autonomia depinde în mare parte de cum folosiți laptopul), placa de rețea rapidă (mă refer la cea wireless care e una ac, adică cu suport Gigabit; mai exact o să vă meargă Internetul cu 1000Mbps deoarece are procesor rapid și SSD), sistem de operare ok și tastatură iluminată. Un alt lucru care eu îl apreciez e lipsa tastaturii numerice, lucru care mi se pare inutil la majoritatea laptopurilor.
Nu era rău dacă avea display Retina și un procesor cu 4 nuclee, dar și așa e bine.

Concluzia mea referitoare la modelul UX 302 de față e că e foarte bun, iar alternative la el nu aș putea numi… poate doar alte modele din seria UX302 care să fie cu alte componente.
Pentru a vă face o părere despre cum arată vă invit să vizionați clipul de alături care e unul destul de reușit.

Te-ar mai putea interesa