≡ Meniu

Asus UX21A-K1010D, ultrabook Full HD

Dacă ești interesat de un ultrabook bun atunci acest Asus UX21A-K1010D ar fi o recomandare din partea mea. Nu doar că e foarte portabil, ci are și niște performanțe demne de invidiat datorită ecranului Full HD, a procesorului i7 și a SSD-ului. Datorită acestor caracteristici aș recomanda un astfel de ultrabook cuiva care caută o soluție pentru navigat pe Internet, pentru sarcini business sau multimedia.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi . Un preț care nu-i deloc mare dacă luăm în considerare faptul că vine cu SSD și cu un procesor i7 care scoate 3701 puncte la benchmark. (Nu e cazul să-i comparăm performanțele cu cele ale unui desktop deoarece acesta e construit pentru portabilitate).

Din față

Din față

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Pe partea de specificații are procesorul i7 3517u (model cu voltaj scăzut din seria Ivy Bridge), 4 giga de RAM și un SSD de 128 de giga. Puteți să vizionați chiar și filme la calitate Full HD pe el deoarece are ecran cu rezoluție 1920×1080 pixeli și placă video Intel HD care garantează acest lucru. Din păcate nu vine cu sistem de operare, ci cu Free DOS care e un fel de MS DOS. Deci, eu recmonad să instalați Windows 7 pe el, iar acest lucru poate fi făcut utilizând o memorie USB. Dacă sistemul nu va boota de pe stick (chiar dacă acesta e bootabil) atunci probabil că va trebui să intrați în BIOS și să puneți pe Legacy BIOS.

Plusurile acestui model sunt aspectul de nota 10, bateria care ține peste 8 ore, multitudinea de porturi și performanța. Minusurile ar fi că SSD-ul nu e mai mare și că nu are sistem de operare.

Acest ultrabook e recomandarea mea dacă sunteți în căutarea unui dispozitiv mobil cu ecran de 11 inci care să aibă performanțe peste măsură. Nici nu costă prea mult, iar dacă vreți puteți să-l folosiți și la jocuri. Însă, nu e un laptop care să-l recomand la jocuri deoarece nu are placă video dedicată și nici ecran de 15.6 inci. În rest, e numai bun, iar dacă vă interesează cum arată atunci vă recomand clipul de alături.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu