Asus U53JC-XX082V

Acest laptop Asus U53JC-XX082V face parte din seria U care e cunoscută pentru carcasa realizată din bambus. Mai precis vorbim despre o carcasă foarte robustă, subţire şi uşoară, plus că dă un aspect premium laptopului. Vine ca alternativă mai puternică la un U53JC-XX155V. Spun asta deoarece are un procesor puternic numit Core i5 430M care din păcate nu face parte din seria nouă, dar e mai performant decât cele Sandy Bridge de la ora actuală. Acesta are capabilităţi multimedia datorită plăcii video dedicate de 1 GB dar aceste performanţe sunt limitate datorită BUS-ului de memorie de 64 de biţi. Acest notebook nu e chiar accesibil şi spun asta pentru că are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Expus
Închis

Specificaţii tehnice

Procesorul e unul Core i5 după cum am precizat şi mai sus şi e un model 430M de 2.2 GHz. Acesta are o placă video integrată HD Graphics 3000 şi un cache de 3 MB. Ecranul acestuia e de unul LCD cu LED la o rezoluţie bună pentru o diagonală de 15.6 inci  – 1366 cu 768 pixeli. Capacitatea memoriei RAM e de 4 GB la o frecvenţă maximă de 1066 MHz. HDD-ul acestui laptop e unul SATA e de 500 GB la 5400 de rotaţii pe minut.

Placa video dedicată NVIDIA GeForce 310M de 1 GB e un model decent pentru laptopuri şi spun asta deoarece puteţi juca o mulţime de jocuri la detalii mici şi medii şi viziona fără probleme filme HD şi Full HD. Pe partea de dotări acest U53JC-XX082V are unitate DVD, difuzoare integrate Altec Lansing cu tehnologie audio SRS Premium Sound, cameră web de 2 MP, cititor de carduri, VGA, HDMI, microfon, ieşire audio, două USBuri 2.0, un USB 3.0, LAN şi WLAN. Deci vă recomand şi un router wireless pentru acasă în caz că nu aveţi unul. Pe lângă acestea are şi un acumulator de 6 celule, Free DOS şi tastatură numerică.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: poate reda filme 1080p pe un ecran extern (HDMI), calitate audio superioară, autonomie de 3 ore şi ceva în modul Office, configuraţie decentă pentru jocuri, carcasă rezistentă la abuzuri şi e oferit de un producător foarte bun.

Minusuri: putea fi mai accesibil.

Concluzie

Acest Asus U53JC-XX082V se adresează celor care vor un gadget mai deosebit cu care să iasă în evidenţă şi care să fie de folos zi de zi. Dacă vă întrebaţi despre cum arată în realitate acest laptop, atunci vă invit să vizionaţi clipul postat mai jos:

Te-ar mai putea interesa