Asus U38DT-R3001H

Laptopul Asus U38DT-R3001H e un model ultraportabil de tip business, cu configurație multimedia, carcasă din aluminiu și tastatură iluminată. Deci e un laptop deosebit care poate și în același timp și un ultrabook. Există modele care vin cu ecran tactil, doar că acesta nu e unul care se numără printre acele modele. Totuși era utilă o astfel de dotare în cazul în care nu vă place să folosiți un mouse. Deasemenea Windows 8 are acea interfață ca și la Windows Phone, cred că o altfel de interacțiune era necesară în special dacă nu ați avut și nici nu vă trebuie o tabletă. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschis
Deschis
Închis
Închis

Specificații tehnice

Procesorul e unul cu patru nuclee de la AMD și e un model APU, adică are și o placă video integrată. E vorba de un A8-4555M de 1.6 GHz care e însoțit de placa video Radeon HD 7600G. Chiar dacă e una integrată, e mai bună decât multe plăci video integrată și chiar dedicate. Frecvența mai mică a procesorului sugerează că are un consum mic, însă performanțele nu au fost afectate deoarece e un Quad Core cu diverse tehnologii. Ecranul e unul mat de 13.3 inic și rezoluție HD+.

La capitolul memorie oferă un spațiu de stocare de 500GB și o memorie RAM de 4GB. Dotările sale sunt cele care probabil le găsiți și la alte laptopuri, de aceea vă voi enumera doar cele speciale: cameră web HD, tehnologie audio Bang & Olufsen ICEpower, USBuri 3.0 și bluetooth.Bateria de 6 celule de tip Li-Po oferă până la 7 ore de funcționare. Tastatura iluminată e o datare utilă pentru cei care vor să-l folosescă când luminozitatea e scăzută. Jos se poate viziona un clip cu performanțele acestei configurații, însă pe un alt laptop:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: doar 1.5 kilograme, tastatură iluminată, finisaj pe aluminiu (nu atrage praful și nu lasă amprente), sistem de operare Windows 8, autonomie foarte mare, capabilități de gaming și bluetooth.

Minusuri: nu are touch-screen.

Concluzie

Acest Asus U38DT-R3001H e un gadget deosebit și dacă sunteți un utilizator office, cred că vi se potrivește perfect. Având în vedere dimensiunile sale dar și greutatea, se adresează celor care călătoresc, iar pentru că are un preț cam mare, pot spune că nu oricine și-l permite (puteți opta și pentru rate fixe). Jos am pus un clip cu modelul care are ecran tactil, astfel vă puteți face o idee despre laptop:

Te-ar mai putea interesa