Asus U33JC-RX134D

Dacă sunteţi în căutarea unui laptop de tip Office foarte robust şi aici mă refer la carcasă din bambus, acest laptop Asus U33JC-RX134D e recomandarea mea. Îl recomand în special că are un preţ foarte atractiv dar şi o portabilitate superioară (1.9 kilograme) celorlalte modele de 13. Dacă ar fi să vă recomand nişte alternative, atunci cele mai bune ar fi U43JC-WX110X şi U53JC-XX155V. Chiar dacă placa video nu chiar aşa de grozavă (64 de biţi) e un model multimedia foarte bun adică pentru muzică, filme şi jocuri mai puţin sofisticate. Performanţele office sunt asigurate de procesorul Intel Core i3 din a prima generaţie care vine cu o placă video integrată. Acea placă are un consum redus pentru a oferi o autonomie destul de decentă şi performanţe ridicate (având suport HD pentru filme). Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Expus
Închis

Specificaţii tehnice

Procesorul e unul din prima generaţie şi anume un Core i3 model 380M care e mai performant decât un i3 2310M din noua generaţie. Acest 380M are un cache de 3MB, o frecvenţă de 2.5 GHz şi o placă video Intel HD Graphics integrată în el. Deci puteţi viziona chiar şi filme Full HD cu placa video integrată, dar pentru mai multă performanţe, vă recomand cea dedicată.

Ecranul de 13.3 inci e unul LCD LED ColorShine HD cu rezoluţie HD+. Are o capacitate de 3 giga de RAM la o frecvenţă de 1066 MHz dar nu poate fi upgradată la mai mult de 4. Hardul de 320 GB e destul de dezamăgitor având în vedere că mai toate laptopurile au de 500. Dar mulţi dintre voi poate nici nu descărcaţi prea multe şi vă ajunge acel spaţiu (un HDD extern pe USB 3.0 ar fi soluţia pentru mai mult). Dotările acestui laptop U33JC-RX134D de la Asus sunt cam aşa: DVD, card reader, cameră web, un difuzor cu SRS Premium Sound, microfon, două USBuri 2.0, ieşire audio, VGA, LAN, WLAN, HDMI şi un USB 3.0.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: cântăreşte doar 1.9 kilograme, carcasă din bambus, autonomie mare asigurată de acumulatorul de 8 celule (cel mult 9-10 ore în mod Office), USB 3.0, Free DOS, design Premium, preţ atractiv şi portabil.

Minusuri: hard destul de mic pentru un laptop multimedia şi nu are bluetooth.

Concluzie

Acest Asus U33JC-RX134D e cel mai bun laptop de 13 inci în acel buget dar şi cel mai robust gadget până în 2.000 şi ceva de lei.

Te-ar mai putea interesa