≡ Meniu

Asus TUF FX705GM-EW031, model de 17 inci cu i7-8750H şi GTX 1060

Modelul Asus TUF FX705GM-EW031 e unul apărut pe piaţă la jumătatea anului 2019 şi se adresează celora interesaţi de ceva capabil. Are procesor i7-8750H, iar placa video e GTX 1060 aşa încât să „ducă” chiar şi cea mai solicitantă sarcină. Poate fi utilizat şi pe post de desktop replacement, nu dar pentru jocuri. În esenţă e un laptop de jocuri, dar se descurcă de minune la orice.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar pe aceşti bani primim un aparat care se recomandă printr-o mulţime de lucruri cum ar fi cele de mai sus, dar şi rezistenţa superioară.
Din poza de alături puteţi observa că acest model e unul care e dotat cu tastatură iluminată aşa încât să puteţi vedea mai uşor tastele.


Păreri pro şi contra

Modelul Asus TUF FX705GM-EW031 e unul avansat tehnologic dotat cu procesor six core tip i7-8750H şi cip grafic Intel UHD.
În jocuri şi diverse sarcini video acest model e ajutat de placa video cu memorie dedicată GTX 1060 care are 6GB memorie RAM. E un cip grafic ok, iar dacă vreţi ceva cu modelul 1660 atunci puteţi merge pe această variantă.
Ecranul e unul de 17,3 inci cu rezoluţie 1920×1080 pixeli, iar panelul e unul de calitate deoarece e IPS. Un astfel de panel are unghiuri de vizualizare perfecte.
Acest laptop e unul cu multiple porturi printre care se numără 3 USB-uri, HDMI, LAN Gigabit şi wireless ac.
Tastatura e una iluminată de tip RGB şi vă va ajuta să vedeţi mai bine tastele pe timp de noapte ori în condiţii slabe de iluminare.
Memoria RAM e una de 8GB şi din această cauză toate sarcinile vor rula fluent. Se pot adăuga până la 32 giga RAM, dar eu cred că sunt suficienţi 8/16 giga.
Pentru stocare se foloseşte de un SSHD de 1TB. Acest tip de unitate e o combinaţie între HDD şi SSD.

Pentru persoanele interesate de un laptop de jocuri cu componente noi recomand acest model. Există şi alternative de la alte branduri, dar acesta e mai bun deoarece brandul producător e unul specializat în acest domeniu.