Asus TUF FX705GM-EW031, model de 17 inci cu i7-8750H şi GTX 1060

Modelul Asus TUF FX705GM-EW031 e unul apărut pe piaţă la jumătatea anului 2019 şi se adresează celora interesaţi de ceva capabil. Are procesor i7-8750H, iar placa video e GTX 1060 aşa încât să „ducă” chiar şi cea mai solicitantă sarcină. Poate fi utilizat şi pe post de desktop replacement, nu dar pentru jocuri. În esenţă e un laptop de jocuri, dar se descurcă de minune la orice.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat care se recomandă printr-o mulţime de lucruri cum ar fi cele de mai sus, dar şi rezistenţa superioară.
Din poza de alături puteţi observa că acest model e unul care e dotat cu tastatură iluminată aşa încât să puteţi vedea mai uşor tastele.


Păreri pro şi contra

Modelul Asus TUF FX705GM-EW031 e unul avansat tehnologic dotat cu procesor six core tip i7-8750H şi cip grafic Intel UHD.
În jocuri şi diverse sarcini video acest model e ajutat de placa video cu memorie dedicată GTX 1060 care are 6GB memorie RAM. E un cip grafic ok, iar dacă vreţi ceva cu modelul 1660 atunci puteţi merge pe această variantă.
Ecranul e unul de 17,3 inci cu rezoluţie 1920×1080 pixeli, iar panelul e unul de calitate deoarece e IPS. Un astfel de panel are unghiuri de vizualizare perfecte.
Acest laptop e unul cu multiple porturi printre care se numără 3 USB-uri, HDMI, LAN Gigabit şi wireless ac.
Tastatura e una iluminată de tip RGB şi vă va ajuta să vedeţi mai bine tastele pe timp de noapte ori în condiţii slabe de iluminare.
Memoria RAM e una de 8GB şi din această cauză toate sarcinile vor rula fluent. Se pot adăuga până la 32 giga RAM, dar eu cred că sunt suficienţi 8/16 giga.
Pentru stocare se foloseşte de un SSHD de 1TB. Acest tip de unitate e o combinaţie între HDD şi SSD.

Pentru persoanele interesate de un laptop de jocuri cu componente noi recomand acest model. Există şi alternative de la alte branduri, dar acesta e mai bun deoarece brandul producător e unul specializat în acest domeniu.