Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus Tuf FX705GE-EW142, laptop nou cu tastatură RGB

Laptopul Asus Tuf FX705GE-EW142 are un design special care iasă în evidență și gamerii îl vor aprecia. Acesta înlocuiește cu succes seriile ROG pentru că aduce componente mai bune și nu prea ai ce să-i reproșezi. E adevărat că laptopurile de 17 inci sunt mai scumpe decât cele de 15 inci, iar mulți aleg pe acelea datorită prețului. Eu îl recomand pe cel de jos pentru e greu să treci de la un monitor mare la un ecran mic, iar spațiul de lucru e mai generos pe acest FX705.

Chiar dacă laptopul are un ecran de 17 inci, construcția sa e similară cu cea a unui laptop de 15 inci. Laptopul seamănă mult cu cel din poza de jos, dar puteți găsi chiar mai multe poze cu el dacă vă interesează mult acest aspect. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Laptopurile de gaming sunt cele mai populare pentru că mulți utilizatori doresc să joace jocuri și nu prea au mult spațiu în cameră ori pe birou. Laptopul are multe dotări și reduce numărul din cabluri din jurul său, dar tot e nevoie de un mouse special pentru el. Chiar și o pereche de căști ar fi recomandată deoarece difuzoarele integrate nu oferă nici un avantaj în jocurile competitive.

Placa video dedicată a unui laptop e pe plan secund, însă dacă nu e o variantă cu cel puțin 4GB sau de tip Ti, nu veți putea seta o rezoluție 1080p sau detaliile dorite.

Păreri pro și contra

Procesorul său are ceva mai multe nuclee decât cel din generația precedentă, motiv pentru care se va vedea o diferență de performanță în jocuri. Alături de acesta e bine să aveți suficientă memorie RAM și un mediu de stocare bun. Acel hard disc hibrid e o alegere bună făcută de producător pentru că ajută în jocuri. Greutatea sa nu a scăzut foarte mult la această generație dar nu deranjează cât timp e un laptop care va fi utilizat strict la birou.

Asus FX705GE-EW142 are un finisaj modern care scoate în evidență tastatura, care poate fi iluminată pe diverse culori pentru că e RGB.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu