Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus Tuf FX705GE-EW086, model de 17 inci cu i5-8300H

Laptopul Asus Tuf FX705GE-EW086 e unul apărut pe piață la început de 2019 și care e numai bun pentru sarcini solicitante și jocuri. Procesorul e unul i5-8300H, iar pentru a rula jocuri are GTX 1050 Ti. Acest model va fi folosit de către cei care vor un laptop pe post de desktop replacement sau ceva de gaming.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are componente noi. Din imaginea de alături se poate vedea că arată excelent și că nu e prea mare diferență între un astfel de laptop și unul din seria Rog Strix.


Păreri pro și contra

Un laptop precum Asus Tuf FX705GE-EW086 vine cu procesor quad core model i5-8300H care e succesorul lui i5-7300HQ, iar din această cauză are e cu vreo 25 procente mai rapid. E un procesor din seria Coffee Lake, iar acest lucru presupune nu doar noutate, ci performanțe superioare și un consum redus de curent. Există și modele cu i7.
Ecranul e unul super cu diagonală de 17 inci, rezoluție 1080p și panel IPS. Acest fel de panel oferă culori foarte bune și unghiuri de vizualizare perfecte. Pentru ca lumina să nu se reflecte are un strat anti-glare, iar acesta e un avantaj major.
Memoria RAM maxim suportată e de 32 de giga, dar are instalați doar 8GB. În opinia mea e o capacitate mai mult decât suficientă.
Pentru stocare are un SSHD de 1TB care are o capacitate mare și o viteză mare.
Placa video e una de tip GTX 1050 Ti cu 4GB memorie RAM. Aceasta e o placă video bună întâlnită pe majoritatea laptopurilor de gaming pe la 3000-4000 lei.
Nu stă prea bine la partea de portabilitate deoarece acest model are o greutate de 2,7kg și bateria ține vreo 3 ore.

Verdict

Dacă vreți un laptop care să poată înlocui cu succes desktopul atunci acest model ar fi recomandarea mea. Dispune de o mulțime de porturi cum ar fi 3 USB-uri, LAN, wireless ac și bluetooth 5.
Ergonomia e foarte bună prin faptul că are ecran IPS mat și tastatură iluminată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu