Asus TUF FX705GE-EW084, laptop cu taste RGB

Laptopurile mai mari au un ecran generos care va fi apreciat de orice utilizator pentru detaliile sunt mai vizibile, iar Asus TUF FX705GE-EW084 e unul dintre acestea. Variantele de 15 inci sunt mai accesibile motiv pentru care mulți utilizatori le preferă. La interior avem doar componente noi, însă placa video nu e cea mai grozavă dar pentru multe titluri ar fi de ajuns. După cum se vede, are un hard disc de 1TB care nu e un model clasic ci e unul hibrid. Aceste tipuri de medii de stocare sunt concepute special pentru gaming și alături de ele se poate monta un SSD M.2. Eu aș recomanda unul cu NVMe dacă vă permite bugetul și nu trebuie să fie foarte mare.

Chiar dacă e mare, designul e relativ același și cred că-l veți aprecia deoarece e compact și laptopul cântărește doar 2.7 kg. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul are o capacitate satisfăcătoare de memorie și spațiu de stocare. Ambele pot fi extinse pentru că sunt soluri libere dar numai în limita a 32GB și un SSD cu interfață M.2. Ecranul laptopului e unul dintre cele mai bune pentru că e vorba de o generație mai nouă, așa că e normal să fie de tip IPS.

Păreri pro și contra

Arată diferit față de alte serii de gaming de la acest brand pentru că e vorba de generația nouă The Ultimate Force, care are o construcție compactă. Pe lateral se pot vedea porturile care sunt de multe tipuri și sunt poziționate foarte bine. Poate că nu ar mai avea sens nici un sistem audio pentru că aveți boxe de 4W, pe când multe alte laptopuri au boxe mult mai slabe. E echipat și cu o cameră web foarte bună și cu microfon, pentru ca voi să nu mai trebuiască să folosiți periferice.

Asus FX705GE-EW084 e un gadget care impresionează la multe capitole și de aceea mulți utilizatori aleg astfel de laptopuri, chiar dacă nu sunt gameri înrăiți. O configurație ca aceasta se poate compara cu cea a unui desktop datorită frecvenței de lucru ceva mai ridicate.