Asus TUF FX705GD-EW077, laptop cu taste RGB și ecran mare

Laptopuri de 17 inci sunt create pentru conținut media, de aceea au componente mai avansate și prețurile laptopurilor sunt puțin mai piperate. Asus TUF FX705GD-EW077 e nul dintre acele modele care ar trebui să fă intereseze deoarece are un preț bun și un hardware potrivit pentru titlurile care vreți să le încercați. Trebuie să reduceți din detalii dacă vreți mai multe fps-uri, însă cred că știți asta deja. Dacă un model vi se pare cam scump, ei bine, există alternative de 15 inci care să fie exact în bugetul alocat.

Un ecran mai mare e mai plăcut în special dacă anterior ați avut un monitor, adică ați fost obișnuit cu un PC. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele unui astfel de laptop sunt foarte bune: procesor Core i5-8300H, două plăci video (una integrată și alta dedicată), memorie de 8GB și SSD de 256GB. Se mai poate monta un SSD dacă vreți mai mult spațiu și prețurile au scăzut destul de mult pentru a cest tip de mediu de stocare.

Placa video GTX 1050 e cea mai accesibilă variantă de pe piață pentru jocuri și se descurcă foarte bine comparativ cu cele de tip MX. Bineînțeles, sunt modele ceva mai bune dacă bugetul vă permite ceva mai avansat. Fiecare model oferă ceva diferit și nu sunt două modele identice, însă designul e același dacă discutăm de generația 2019.

Păreri pro și contra

Finisajul e plăcut și vedem diferențe majore de design față de seriile ROG, care se pare că vor fi înlocuite de acestea – TUF. Aceasta prezintă o mulțime de dotări și aici mă refer chiar la porturi, dar și altele. Majoritatea laptopurilor de gaming au ecran de tip IPS pentru oferă cea mai bună calitate video și au caracteristici mai bune pentru gaming. Rezoluția Full HD e perfectă pentru o așa diagonală și chiar vă recomand să jucați la această rezoluție.

Asus FX705GD-EW077 nu are Windows 10 instalat, dar trebuie să alegeți cea mai recentă versiune dacă vă doriți ultimele driverele de la producători. Dacă nu vine le instalează corect le puteți instala manual de pe site-ul Asus.

Te-ar mai putea interesa