Asus TUF FX705DD, laptop pentru Gaming

Asus TUF FX705DD e un alt fel de laptop și care arată foarte bine chiar dacă nu e vorba de seria ROG. Asus FX705DD-AU005 e unul dintre acestea și chiar l-aș recomanda pentru că oferă exact ce aveți nevoie – procesor de ultimă generație și o placă video pe măsură. Laptopul se alege în funcție de necesități, iar dacă jocurile care vreți să le încercați nu cer o placă video prea avansată, atunci GTX 10505 de 3GB e perfectă. Toate componentele sunt importante și influențează prețul laptopului, procesorul este cea mai scumpă componentă.

Memoria M.2 reprezintă viitorul și va înlocui vechiul SSD care e mare precum hard discul, iar cele cu suport NVMe sunt ceva mai rapide (diferențele se văd în aplicații profesionale și jocuri). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul rămâne cea mai importantă componentă deoarece toate aplicațiile se folosesc de el, însă sunt jocuri care pot solicita o placă video mai bună. Sunt serii similare cu aceasta care au GTX 1650 sau o variantă ceva mai avansată, dacă căutați ceva diferit. Se poate lăuda cu un sistem audio incorporat foarte bun și uneori poate că nici nu veți simți lipsa unor boxe, iar când vă jucați voi alegeți căștile pentru a nu deranja și pentru rezultate mai bune.

Păreri pro și contra

Chiar dacă nu e cu procesor Intel, veți vedea că e o alegere foarte bună pentru că Ryzen 7 de pe acesta se compară cu un Core i5. Are un ecran mai mare decât alte laptopuri de gaming din același buget, deci nu veți face un compromis foarte mare. Poate că nici nu veți simți nevoia unui ecran mai mare pentru a viziona filme sau a juca jocuri. Lăsând la o parte componentele, laptopul are un număr generos de porturi și tehnologii avansate.

Asus TUF FX705DD oferă o tastatură iluminată RGB care vă permite să selectați ce culoare doriți la tastatură, însă mulți gameri preferă roșu (deoarece este plăcut pentru ochi). Pentru a fi transportat mai ușor deoarece are 2.7 kg, aveți posibilitatea să luați la pachet un rucsac special care se potrivește cu laptopul (chiar dacă e de la alt brand).

Te-ar mai putea interesa