Asus TUF FX505GT, laptop cu ecran de 120Hz şi GTX 1650

Laptopul Asus TUF FX505GT model FX505GT-AL037 vine cu procesor i5-9300H de tip quad core şi cip grafic GTX 1650 care are memorie dedicată de 4GB.
Datorită caracteristicilor sale şi componentelor de generaţie nouă e un laptop special pentru jocuri, dar poate fi utilizat şi la sarcini solicitante (editări video, CAD etc).

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un laptop modern care arată bine şi are o portabilitate excelentă (greutatea e de circa 2,2kg).


Păreri pro şi contra

Dacă sunteţi interesaţi de ceva modern şi cu componente bune atunci vă recomand acest laptop FX505GT cu procesor i5. Acesta e pe tehnologie de 14 nm, dar îşi va face treaba foarte bine în orice sarcină. Dacă vreţi ceva pe otehnologie mai nouuă atunci vă recomand un model A15 care vine cu Ryzen şi cip grafic RTX.
Precum alte laptopuri din categorie are tastatură iluminată RGB, carcasă specială, multiple opţiuni pe partea de conectivitate şi ecran de 120 Hz.
la capitolul conectivitate vine cu 3 porturi USB, HDMI 2.0, wireless ax, LAN Gigabit şi altele.
Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluţie 1920×1080 pixeli şi strat anti-glare aşa încât lumina să nu se reflecte. Este unul cu margini foarte înguste numit NanoEdge deoarece rama e de 6,5 mm.
Memoria RAM a acestui laptop e de 8GB, dar dacă vreţi mai mult atunci se poate instala până la maxim 32GB.
Pentru stocare se foloseşte de un SSD de 512GB şi în opinia mea nu aveţi nevoie de mai multă stocare.

Modelul acesta e unul pentru jocuri ori pe post de desktop replacement, iar dacă vreţi ceva pentru birou atunci puteţi alege un TravelMate P2 întrucât e mai mult pentru business cu cititor de amprente şi alte facilităţi utile.
Per ansamblu acest model e unul foarte bun şi care va fi actual peste 2-3 ani. Astfel de laptopuri sunt unele care se adresează pasionaţilor de jocuri ori celora care lucrează pe calculator şi au nevoie de un aparat foarte performant.

Te-ar mai putea interesa