Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus Tuf FX505GM-ES244, laptop cu display IPS 144Hz

Asus Tuf FX505GM-ES244 e perfect pentru gaming iar ecranul IPS cu rată de refresh mare chiar iasă în evidență, când e vorba de jocuri competitive (imaginea e clară fără efect de blur). Sunt variante cu rată de refresh mai mică care le puteți alege dacă acesta vi se pare prea scump. Față de altele, acesta nu mai are nevoie de nici un upgrade pentru că acel hard disc hibrid se mișcă foarte bine și jocurile actuale nu necesită mai multă memorie RAM.

Acesta e doar unul dintre multele modele din seria The Ultimate Force de la acest brand și care costă mai mult pentru că are un display interesant. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Suportă cel mult 32GB RAM dar nu ar influența prea mult o asemenea schimbare, e de ajuns configurația actuală pentru mulți ani ce vor urma. Laptopurile au devenit o alternativă bună la PC-uri datorită performanțelor ridicate, conectivității superioare și dotărilor incorporate. Nu mai aveți nevoie de prea multe periferice deoarece are un sistem audio destul de bun, un ecran IPS și numărul de cabluri de pe birou va fi destul de redus pentru că sunt prezente tehnologii wireless avansate (WiFi ac și bluetooth 5.0). Unele periferice wireless vin cu propriile adaptoare wireless.

Păreri pro și contra

Această generație are un design mult mai compact și se vede că marginile ecranului a scăzut semnificativ, doar că tastatura numerică a rămas. Răcirea componentelor se face la fel de eficient ca și în cazul variantele cu design clasic. Pe acesta se pot rula cele mai noi titluri la detalii medii spre maxime pentru că avem un procesor cu 6 nuclee, însă și placa video dedicată e importantă când ne dorim mai multe detalii.

Seria TUF înlocuiește cu succes pe cea ROG, dar tot vom mai vedea modele din seria ROG pentru cei care vor ceva diferit. Asus FX505GM-ES244 e echipat cu o tastatură RGB destul de interesantă și puteți să o vedeți din pozele de prezentare. Poate fi setată pe culoarea dorită și alături de un așa laptop nu puteți alege un mouse office, ci doar unul de gaming de la același brand sau poate unul Razer.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu