Asus Tuf FX505GM-ES062, model cu i7-8750H şi GTX 1060 6GB

Asus TUF FX505GM-ES062 face parte din seria The Ultimate Force, iar faţă de alte modele din această serie se evidenţiază cu procesorul i7 şi cu placa video GTX 1060. Evident că procesorul e unul six core din seria nouă, iar din această cauză o să avem parte de performanţe superioare (25 procente faţă de i7-7700HQ). E un laptop de gaming, dar poate fi utilizat şi pe post de desktop replacement.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un laptop mai ieftin decât cele din seria Rog Strix, dar cu aceleaşi componente. Din imaginea de alături se poate vedea cât de bine arată.


Păreri pro şi contra

Modelul Asus TUF FX505GM-ES062 e unul care vine echipat cu procesor i7-8750H care are 6 nuclee. Are şi cip grafic integrat de tip Intel HD, iar în jocuri se va folosi de cipul GeForce (GTX 1060 cu 6GB memorie dedicată).
Memoria RAM a sistemului e 8GB, dar se pot adăuga până la 32 de giga. În funcţie de ce faceţi pe laptop cei 8GB se vor dovedi suficienţi, însă dacă îl folosiţi exclusiv pentru jocuri solicitante atunci s-ar putea să fiţi nevoiţi să mai puneţi 8GB.
Stocarea se realizează pe SSD, acesta fiind de 256. E o capacitate foarte mică şi nu va fi suficient dacă îl folosiţi la jocuri deoarece un joc poate avea şi 30 de giga. Din această cauză poate ar fi bine să achiziţionaţi un SSD de minim 512 sau 1TB de tip M2 sau simplu.
Pe partea de portabilitate şi conectică acest model stă excelent deoarece are o greutate redusă de 2,2kg şi are multe porturi. Printre aceste porturi se numără 3 USB-uri, LAN Gigabit, wireless ac, bluetooth 5.0 şi HDMI 2.0.
Ecranul e unul clar, fiind dotat cu panel IPS şi cu rezoluţie 1920×1080 pixeli. panelul oferă unghiuri de vizualizare apropiate de perfecţiune.

Pentru persoanele interesate de un laptop pentru acasă ori lucru cred că acesta ar fi perfect. Oferă o performanţă excelentă şi un raport calitate preţ de invidiat.
Brandul Asus e unul de top, iar din această cauză recomand produsele lor. Mai mult de atât, modelul de faţă are rezistenţă certificată cu standarde militare.

Te-ar mai putea interesa