Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus Tuf FX505GE-BQ175, laptop ieftin cu HDD hibrid

Sunt destule laptopurile concepute pentru gaming, iar Asus Tuf FX505GE-BQ175 e o variantă care impresionează pentru că are un preț atractiv. Acesta are componente performante, un design nou și compact și o tastatură iluminată roșie. Seria ROG e înlocuită de cea TUF, iar diferențele sunt vizibile la design. E și normal să vedem un hardware mai bun pentru că discutăm de cea mai recentă generație de laptopuri, iar laptopurile de 17 inci au aceleași dimensiuni ca și cele de 15 inci. Se datorează ecranului cu margini mai mici, dar nu s-a renunțat la tastatura numerică.

Indiferent de componentele interioare, laptopul arată la fel, totuși variante mai scumpe pot avea tastatură iluminată RGB. Adică se poate alege o anumită culoare în funcție de preferințe, dar tot culoarea roșie e alegerea gamerilor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acesta are cele mai recente componente care sunt mult peste cele anterioare, astfel că noul Core i5 poate fi comparat cu Core i7-7700HQ. Denumirea a fost schimbată puțin pentru că e un Coffee Lake și placa video e relativ aceeași. Oricum, pentru taskuri dificile cum sun jocurile sau aplicațiile de editare video, veți folosi placa video GeForce GTX 1050 Ti care poate fi setată pe implicit.

Memoria acestui laptop are o frecvență mai mare care va fi de folos gamerilor. Spațiul e generos pentru că avem un hard disc, însă e mai bun decât restul pentru că e hibrid și se numește Hybrid FireCuda.

Păreri pro și contra

Pe acesta găsim un procesor nou care se descurcă excelent, iar pentru un buget mai mare puteți alege pe cel cu Core i7, dar depinde de bugetul vostru. Ecranul IPS face parte dintr-o generație mai nouă și are caracteristici foarte bune. Răcirea e foarte bună la acesta pentru că are un sisteme cu două coolere, iar modele de 17 inci mai avansate pot avea și trei coolere.

Asus FX505GE-BQ175 impresionează la capitolul performanță, indiferent că discutăm de o aplicație ori de un joc. Bineînțeles, veți putea juca jocuri la rezoluție maximă, însă detaliile nu pot fi setate la maxim pentru că nu are cea mai scumpă placă video.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu