Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus TUF FX505GE-BQ145, laptop din seria The Ultimate Force

Acest model Asus TUF FX505GE-BQ145 are cele mai bune componente de pe piață în acest buget și aici mă refer la procesorul său cu 6 nuclee, memorie cu frecvență mare și SSD rapid. Placa grafică e destul de cunoscută pentru că am văzut-o pe multe serii mai vechi și nu cred că aveți nevoie de mai mult cât timp nu veți juca la detalii maxime. Unele titluri detalii maxime altele nu, depinde cât de optimizat e jocul. Sunt evidențiate foarte bine tastele WASD astfel ca voi să le vedeți indiferent de condițiile de luminozitate din jur.

Laptopul arată excelent în special dacă tastatura e iluminată pe culoarea favorită că doar e de tip RGB. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Ecranul e în centrul atenției pentru că are margini mici, dar nu cred că vă interesează chiar așa de mult cum arată, ci mai degrabă cum se mișcă. Performanțele se mențin pentru că are un sistem de răcire cu două coolere care scot și praful din interior. E prezent un slot pentru a putea upgrada memoria RAM la 16GB, nici nu aveți nevoie de mai mult chiar dacă suportă maxim 32GB.

Păreri pro și contra

Procesorul său e foarte bun fiind primul Six Core pentru platforma mobilă. Placa sa video e la fel ca și precedentă, motiv pentru care tot e nevoie de cea dedicată. Dacă nu alegeți detalii mari, veți obține fps-uri destul de multe și vă puteți gândi să mai puneți memorie RAM pentru că jocurile noi vor rula mai bine cu 16GB. Porturile sale sunt aceleași ca și pe restul laptopurilor, însă tehnologia bluetooth e la versiunea 5.0. Toate aplicațiile pornesc instant cu acel SSD, iar pe hard puteți stoca toate fișierele media și kiturile de jocuri.

Modelul de sus Asus FX505GE-BQ145 are un design premium care e vizibil atât la exterior cât și la interior. Dacă vi se pare a f prea mic, variantele cu ecran de 17 inci sunt alternativa perfectă. Diferența de preț e destul de vizibilă dar nu va fi nevoie de un alt ecran pentru vizionarea de filme.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu