Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus TUF FX505GE-BQ132, laptop de gaming cu i7 și GTX Ti

Din seria TUF avem noul laptop Asus TUF FX505GE-BQ132 care se adresează celora pasionați de jocuri sau care vor un laptop puternic. Spre deosebire de laptopurile din anii precedenți acesta are o portabilitate foarte bună mulțumită greutății de 2,2 kg și a bateriei care poate să țină până la 4 ore… depinde foarte mult de ce faceți pe laptop.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un laptop cu procesor i7-8750H și placă video GTX 1050 Ti. În acest fel avem cele mai bune componente de pe piață. Placa video e mai bună decât un GTX 1050 simplu… chiar dacă pe piață există GTX 1080 care se găsește în laptopuri care au prețuri de undeva la 8000-9000 lei.


Păreri pro și contra

Modelul de față e dotat cu procesor i7 six core care vine din seria a opta (Coffee Lake). Acesta vine să înlocuiască laptopurile cu i7-7700HQ și e cu vreo 25% mai rapid decât acestea și decât laptopurile cu i5-8300H.
Ecranul nu doar că e clar, dar are și panel IPS, iar rama e una foarte subțire. Faptul că laptopurile noi au rama ecranului îngustă e o tendință care mie îmi place foarte mult, iar avantajele sunt un laptop cu dimensiuni mai mici și senzația de ecran mai mare (ai impresia că e un laptop cu ecran de 17 inci).
Pe partea de memorie stă excelent deoarece are 8GB RAM și hard de tip SSHD. Se mai pot adăuga RAMi deoarece laptopul suportă până la 32 de giga.
Din punct de vedere al porturilor și conectivității stă excelent întrucât are wireless ac 2×2, 3 USB-uri, Gigabit LAN și HDMI. Iar, bluetooth e versiunea 5.

Dacă sunteți interesați de un laptop care să arate bine și care să integreze o multitudine de componente noi atunci Asus TUF FX505GE-BQ132 ar fi recomandarea mea. Nu vine cu sistem de operare preinstalat, iar din această cauză vă recomand să instalați Windows 10. Acesta poate fi instalat de pe un stick USB.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu