Asus TUF FX505GE-BQ123, laptop compact de gaming cu iluminare RGB

Laptopul Asus TUF FX505GE-BQ123 e ceva mai compact decât alte serii de laptopuri și îmi place chiar și varianta cu ecran de 17 inci, doar că prețul nu mai e atât de atractiv. Acesta are un preț atât de atractiv pentru că are un procesor Core i5 care e de ajuns pentru multe jocuri și poate placa video e ceva mai importantă. Vorbim de varianta Ti care e cu 25% mai bună decât cea clasică, dar și restul componentelor sunt importante (RAM și SSD).

Tastatura iluminată e o dotare standard pentru acest tip de laptop, însă funcționalitatea diferă de la un model la altul. Cu alte cuvinte, la acesta e RGB și puteți seta ce culoare vă place mai mult, însă mulți preferă roșu pentru că e cea mai plăcută culoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

ASUS TUF FX505DY BQ009

Chiar dacă nu avem un Core i7, seria Coffee Lake oferă performanțe semnificativ mai mari și prețul nu e atât de piperat. Avem performanțe ridicate și care sunt ceva mai bune decât la generația precedentă de i7 (model 7700HQ). Putem să mai punem încă 8GB RAM dacă jocurile cer mai mult și e loc pentru încă o plăcuță identică.

Păreri pro și contra

E atât de mic pentru că vedem un ecran nou care are margini subțiri, dar mulți gameri ar zice că acest aspect nu e foarte important. Până la urmă va fi folosit pe un birou alături de câteva periferice mici, iar voi puteți alege un mouse chiar de la același brand ca să arate mai bine biroul. Răcirea se face bine prin spate în la serii mai mari veți vedea că sunt mai multe ieșiri pentru aerul cald. Laptopurile sunt foarte utile în special că sunt portabile, ocupă puțin spațiu și .

Asus FX505GE-BQ123 e doar unul dintre multele laptopuri concepute pentru jocuri și aplicații profesionale, dar sunt alternative chiar și cu AMD Ryzen. Avem un sistem audio mult mai bun și poate că nu veți simți nevoia unui upgrade, adică nu mai trebuie să conectați boxe ori căști. Totuși, în jocuri competitive aveți nevoie de o sonorizare bună și căștile sunt cea mai potrivită alegere.

Te-ar mai putea interesa