Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus Tuf FX505GD-BQ122, laptop de gaming cu i5, SSD şi GTX 1050

Asus Tuf FX505GD-BQ122 e un laptop pentru persoanele interesate de jocuri ori care pe laptop fac editări video ori diverse sarcini solicitante. E dotat cu componente de generaţie nouă cum ar fi procesor i5 quad core, SSD şi cip grafic GTX de la Nvidia. Face parte din seria The Ultimate Force care e o serie mai ieftină decât Rog Strix prin faptul că tastatura nu e aşa de complexă şi că plăcile video sunt GTX 1050 sau maxim GTX 1060.

Laptopul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar pe aceşti bani primi un aparat care se comportă formidabil în orice situaţie. E un model care poate fi utilizat pe post de desktop replacement, nu doar la jocuri. Din imaginea de alături se poate observa că acest model e unul cu o construcţie specială, mai exact carcasa e una rezistentă certificată conform standardelor militare din Statele Unite. Din poză nu se poate vedea, dar are tastatură iluminată uşor de folosit pe timp de noapte.


Păreri pro şi contra

Laptopul Asus Tuf FX505GD-BQ122 e unul dotat cu procesor i5-8300H care va face faţă oricărei sarcini deoarece este unul quad core. Există astfel de laptopuri şi cu i7 pentru cei interesaţi de ceva cu o frecvenţă mai mare.
La capitolul memorie acest model se evidenţiază cu o capacitate de memorie de 8GB şi faptul că are o capacitate mare de stocare reprezentată de un hard de 1TB şi un SSD de 128GB. Nu are sistem de operare, dar Windows 10 e bine să se instaleze pe SSD.
Internetul Gigabit va rula fluent deoarece acest model e dotat cu toate componentele necesare rulării unui astfel de laptop, adică procesor quad core, SSD şi placă LAN Gigabit.
Chiar dacă e vorba despre un laptop de gaming acesta are o greutate redusă de 2,2kg, iar din această cauză are o portabilitate excelentă.

Dacă vă interesează un notebook PC pe post de desktop replacement pentru acasă atunci acest model ar fi recomandarea mea. Pe piaţă sunt şi alte modele similare, dar acesta e recomandarea mea prin prisma raportului preţ/calitate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu