Asus TUF FX505GD-BQ103, laptop cu cel mai bun procesor de gaming

Laptopul Asus TUF FX505GD-BQ103 face parte dintr-o generație mai nouă de laptopuri de gaming și e vorba de seria denumită The Ultimate Force. Poate că nu ați auzit multe despre ea, însă pare să înlocuiască pe cea ROG. Pot spune că arată foarte bine și brandul Asus rămâne inscripționat pe carcasa sa. Nu e chiar atât de mare sau gros, pot spune că se poate transporta destul de ușor pentru că nu e cu mult mia greu decât un model de 15 inci clasic. Răcirea se face eficient prin spate și se folosește de ventilatoare bune.

Din pozele de prezentare se vede că ecranul nu a scăzut în dimensiuni, ci numai rama și asta nu afectează prezența tastaturi numerice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Avem cel mai bun procesor pentru platforme mobile – i7-8750H, care are și o placă video proprie cu suport HD. Pentru jocuri vă veți folosi de placa video dedicată GTX 1050 care are memorie de 4GB, care e de ajuns pentru anumite titluri. Îl puteți îmbunătăți puțin cu memorie suplimentară pentru că aveți posibilitatea și prețul componentelor a mai scăzut în ultimul an. Această serie are un design deosebit și cred că-l veți aprecia și voi.

Păreri pro și contra

E prezent unul dintre cele mai populare procesoare de la Intel, orice gamer și l-ar dori deoarece are 6 nuclee, iar Intel promite că va lansa și un model cu 8 nuclee pentru modele mai scumpe. Astfel de procesoare sunt importante atunci când vă jucați jocuri la rezoluție mare, însă nu e nevoie de ceva mia mult dacă ecranul e Full HD. Nu e nevoie să conectați un monitor la acesta pentru că acum avem un IPS de ultimă generație, însă multitaskingul poate fi un motiv pentru care ați folosi un ecran în plus.

Asus FX505GD-BQ103 nu are o tastatură chiar simplă, ci e una RGB pentru a putea alege culoarea preferată. Laptopurile care au doar tastatură iluminată roșie sunt puțin mai accesibile și puteți alege pentru un astfel e model dacă nu veți alege decât această culoare pentru iluminare.

Te-ar mai putea interesa