Asus TUF FX505GD-BQ101, laptop cu spațiu de stocare de 1TB

Mai sunt câteva modele care sunt similare cu acest Asus TUF FX505GD-BQ101 doar că acesta are un hard disc mare conceput pentru jocuri și o tastatură iluminată pe o singură culoare. Îmi plac astfel de laptopuri deoarece oferă performanțe conforme cu prețul, dotări comparabile cu cele oferite de un PC și nu mai simțiți nevoia să folosiți alte periferice. Un mouse de gaming tot aș alege pentru că precizia e foarte importantă indiferent ce veți face pe el. Poate că niște boxe nu ar ajuta mult în jocuri, de aceea aș recomanda o pereche de căști.

Acesta e unul dintre acele modele care merită alese pentru a putea juca jocuri la detalii bune și suficiente fps-uri. Nu puteți alege un laptop multimedia pentru gaming deoarece nu au aceleași componente și nici sistemul de răcire nu e superior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Doar unele componente pot fi schimbate pentru că multe sunt integrate, de aceea e mult mai compact decât un PC. Mă refer la faptul că suportă până la 32GB RAM, dar nu veți avea nevoie de mai mult, eventual 16GB ar fi de ajuns pentru multe jocuri.

Păreri pro și contra

Noile laptopuri nu au unitatea optică care a devenit destul de inutilă pentru că datele se pot transfera mai rapid prin intermediul porturilor USB 3.1 care le regăsim și la această serie. Puteți folosi și adaptoare însă nu e cazul pentru că avem porturi diversificate. Placa video de pe acesta e una modestă și poate că e de ajuns pentru jocurile care vreți să le încercați, pentru că se folosesc mai mult de procesor. Până la urmă e vorba de cel mai cel mai avansat procesor care are 6 nuclee și puteți opta chiar și pentru Core i5 Coffee Lake deoarece e performant.

Asus FX505GD-BQ101 are un sistem audio integrat ceva mai bun decât la restul laptopurilor pentru că sunt prezente și tehnologii avansate. Se poate pune un SSD dacă vă doriți ceva mai mult spațiu sau poate că nu e suficient de rapid acel HDD instalat pe laptop.

Te-ar mai putea interesa