Asus TUF FX504GE-EN619, laptop cu display 120Hz

Laptopul de gaming Asus TUF FX504GE-EN619 nu are foarte multă concurență dacă luăm în considerare configurația și dotările sale. Totuși, aș opta pentru încă 8GB dacă vreți să aveți suficientă memorie pentru jocuri. Spun asta pentru că unele titluri oferă ceva mai multe detalii și hărți foarte mari. Acel upgrade îl puteți face oricând și doar când simțiți nevoie că e nevoie de mai mult, poate că nici nu jucați la detalii foarte mari. Cerințele hardware ale multor jocuri le găsiți pe site-uri diverse, așa vă faceți o idee despre laptop -cât de bine se va descurca.

Arată foarte bine cu acea tastatură iluminată pe roșu și cu finisaj pe culoare Gun Metal, deci aș putea spune că e ceva mai atractiv decât un ROG din generațiile anterioare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acel CPU numit Intel Core i7-8750H are o placă vide o integrată bună, dar voi nu-l alegeți pentru ea, ci pentru că are specificații foarte bune. Ecranul său nu e de tip IPS, dar tot prezintă caracteristici tehnice excelente pentru gaming, iar una dintre ele e rata de refresh de 120 Hz. HDD-ul nu e foarte performant însă pe ele puteți ține fișierele de tip media și kiturile de la jocuri.

Păreri pro și contra

Răcirea e destul de eficientă la aceste laptopuri pentru că se face cu două ventilatoare și ieșirile sunt destul de mari. E foarte important ca temperaturile interioare să fie cât mai scăzute pentru ca voi să puteți juca multe ore pe el și performanțele să fie constante. Un ecran cu o claritate atât e bună va fi apreciată de gameri și nu e nevoie de un refresh mai mare, eventual dacă ar fi avut o placă video mai scumpă. Lângă acesta trebuie să puneți doar un mouse de gaming și chiar o pereche de căști pentru a obține rezultatele dorite în jocurile de tip multiplayer.

Asus FX504GE-EN619 e echipat cu cel mai avansat procesor de pe piață, însă aș vrea să văd și alternativa de la AMD. Singura îmbunătățire care i-o puteți face ar fi o plăcuță de 8GB pe lângă cea existentă.

Te-ar mai putea interesa