Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus TUF FX504GE-EN610, laptop doar cu SSD M.2

Laptopul Asus TUF FX504GE-EN610 se adresează celor pasionați de jocuri pentru că are componente speciale pentru acestea, iar aici mă refer la procesor și placă video. Nu trebuie neglijate restul componentelor pentru că și ele sunt importante, iar cu un SSD M.2 veți observa că totul pornește mai rapid și dacă vreți mai mult spațiu, eu v-aș recomanda tot un SSD însă cu interfață clasică și capacitate de 480GB (e undeva la 300 lei). Nu cred că aveți nevoie de mai mult pentru că jocurile le țineți instalate pe M.2.

Arată foarte bine pentru un laptop în acest buget și aș putea spune că arată mai bine ca un ROG. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Configurația acestui laptop are următoarele componente: procesor Core i5-8300H, memorie de 8GB la 2666MHz, acel SSD de care vă ziceam mai sus și placa video dedicată de tip Ti (performanțe cu 25% mai mari decât cea non Ti). Laptopurile de gaming sunt cele mai populare și sunt apreciate de toți utilizatorii chiar de cei care nu se joacă jocuri pe ele deoarece oferă dotări foarte bune și nu mai sunt chiar așa de grele.

Bineînțeles, nu pot fi foarte subțiri ca și ultraportabilele pentru că răcirea se face cu ventilatoare mult mai mare, care scot aerul cald din ele și praful.

Păreri pro și contra

Ecranul său are o rată de refresh ridicată și se va observa în jocurile competitive, imaginea rămânând clară tot timpul. Totuși, trebuie să faceți setările necesare pentru a obține peste 60 de fps-uri, în caz contrar e degeaba acea rată de refresh. Nu trebuie să vă faceți griji pentru că aveți GTX 1050 Ti care e mult peste variantele clasice de 2GB și 4GB. Tastatura e iluminată iar această dotare e evidențiată în pozele de prezentare, dar și în specificațiile sale.

Asus TUF FX504GE-EN610 e unul model mai avansat decât cele de tip office ori multimedia, iar acest aspect e vizibil după cum arată. Sistemul audio integrat e unul destul de avansat și oferă o claritate superioară. Bineînțeles, e loc de mai bine și aici mă refer la anumite capitole însă e vorba de un model chiar ieftin.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu