Asus Tuf F15 FX507ZE, laptop cu i7-12700H

Laptopul Asus Tuf F15 FX507ZE e unul din seria „Tuf gaming” și se adresează celora care vor un aparat performant pentru jocuri sau sarcini solicitante. Pe piață există și alte modele, dar acesta are o construcție solidă special făcută pentru jocuri.
Acest scurt review are rol de a vă familiariza cu notebook-ul așa încât să vedeți principalele sale avantaje.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat premium de la Asus. Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul cu un design specific seriei „The Ultimate Force”.

Păreri pro și contra

FX507ZE e un model care integrează cele mai noi (și bune) tehnologii precum procesor i7 (cu 14 nuclee), placă video raytracing, ecran cu refresh de 144 Hz și memorie RAM DDR5.

  • Procesorul i7 12700H e unul cu 14 nuclee și scoate 27.467 puncte la cpubenchmark.
  • Ecranul nu e doar clar, dar oferă imagini foarte cursive deoarece are refresh de 144 Hz. Panoul său e unul tip IPS, iar finisajul e mat.
  • Memoria RAM e una de generație nouă, fiind vorba despre DDR5 la frecvență de 4800 Mhz.
  • Placa video e una RTX 3050 Ti cu 4 giga memorie video
  • Stocarea se realizează pe un SSD rapid.
  • Conectivitatea e la superlativ deoarece are 4 porturi USB, HDMI, Thunderbolt, LAN Gigabit, wireless ax și bluetooth.

Singurul neajuns e că nu vine cu sistem de operare preinstalat, dar instalarea acestuia nu durează prea mult. Recomand să instalați Windows 10 de pe un stick USB.

Acest laptop va fi unul perfect pentru acele persoane care doresc un model aspectiv, funcțional, performant și cu portabilitate foarte bună. Trebuie ținut cont că deși e un laptop de gaming acesta are o greutate de 2,2 kilograme.

Te-ar mai putea interesa