ASUS TUF Dash F15 FX516PR, laptop pentru jocuri

ASUS TUF Dash F15 FX516PR e un laptop modern din seria TUF şi se adresează celora care vor un laptop puternic pentru sarcini complexe precum ar fi gaming ori proiectare. Vine cu cele mai noi componente precum procesor i7 Tiger Lake şi placă video RTX seria 3000.

Acest notebook PC vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un laptop cu portabilitate foarte bună şi performanţe de top.
Din imaginea de alături se poate vedea că are un design nou şi că nu are web cam (modelul acesta de TUF are cameră web). Tastele WASD au un design caracteristic şi iasă în evidenţă într-un mod plăcut.


Păreri pro şi contra

Modelul ASUS TUF Dash F15 FX516PR e prezent în mai multe variaţiuni precum FX516PR-AZ024, FX516PR-AZ019T, FX516PR-AZ024T şi FX516PR-AZ019. Diferenţa dintre aceste variaţiuni e că unele sunt pe alb, altele pe negru şi sistemul de operare preinstalat e Windows 10 Home sau Free DOS.
Procesorul care echipează laptopul e un i7-11370H, iar pentru a vă face o părere despre performanţele acestuia trebuie să scriu că scoate 13318 puncte la cpubenchmark.
Memoria RAM e una suficientă de 16Gb, iar pentru stocare se foloseşte de un SSD cu capacitate de 1TB. Dacă vreţi să mi puneţi memorie RAM atunci trebuie ştiut că laptopul suportă maxim 32 giga.
Placa video dedicată e una RTX 3070 cu 8GB memorie RAM, iar dea integrată în procesor e o Iris Xe.
Ecranul e şi el la nivelul anului acesta întrucât pe lângă caracteristicile standard (diagonală de 15,6 inci cu rezoluţie FHD, strat anti-glare) are refresh la 240 Hz.
Stă foarte bine pe partea de conectică deoarece are 3 porturi USB, un HDMI 2.0, LAN Gigabit, wireless ax şi bluetooth. Porturile sunt dispuse lateral, lucru care nu-mi place, dar n-ai ce să-i faci.

Per ansamblu acest model se adresează creatorilor de conţinut, celora care vor un laptop performant sau pasionaţilor de jocuri.

Te-ar mai putea interesa