Asus TUF A15 FA507RM, review laptop cu Ryzen 7 și RTX

Pentru persoanele interesate de un laptop de jocuri recomand modelul Asus TUF A15 FA507RM care se evidențiază prin mai multe aspecte pozitive. Datorită componentelor cu care e echipat o să poată fi utilizat la sarcini complexe și de aceea poate fi considerat și un desktop replacement.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care este echipat cu Ryzen 7 6800H, placă video RTX 3060 și are o portabilitate foarte bună (greutate de 2,2 kilograme și baterie cu 4 celule).

Față de alte modele de jocuri acest model FA507RM se evidențiază prin faptul că are ecran cu refresh superior de 300 sau 165 Hz. Ar trebuie să specific că acest model e prezent în mai multe variațiuni, diferențele dintre acestea fiind culoarea carcasei și rata de reîmprospătare a ecranului.
Un alt avantaj ar fi faptul că procesorul e unul apărut recent pe piață și scoate 23.378 puncte la benchmark. Asta deoarece e un model cu 8 nuclee.
Memoria RAM e una suficientă de 16 giga tip DDR5, iar pe partea de stocare are SSD de un terra.
Placa video e una de top, fiind vorba despre un RTX 3060 cu 6 giga memorie video.
Ar trebui să adaug și faptul că aparatul stă bine pe partea de porturi, având HDMI 2.0, 4 porturi USB și LAN Gigabit.

Sunt și unele dezavantaje la acest model, iar printre acestea se numără costul de achiziție peste medie și că nu are sistem de operare preinstalat. Din această cauză recomand să instalați Windows 11 sau 10.

Modelul de față e pentru acele persoane care vor un aparat ușor de folosit și care se prezintă bine dpdv vizual și al dotărilor.
Ceea ce nu am scris e și că are o construcție rigidă, fiind cunoscut că laptopurile Tuf corespund standardelor militare.

Te-ar mai putea interesa