Asus TUF A15 FA506IU, laptop cu AMD Ryzen 7 4800H

Asus TUF A15 FA506IU-AL048 e un laptop adresat persoanelor pasionate de jocuri ori care vor un dispozitiv puternic la diverse sarcini. Trebuie să vă spun că procesorul AMD Ryzen 7 4800H e unul octa core şi scoate 18193 puncte pe cpubenchmark. Pentru a face faţă diverselor sarcini acesta e dotat şi cu cip grafic Nvidia GeForce GTX 1660Ti 6GB… pe lângă cel integrat în procesor.

Acest laptop vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care arată bine şi are o portabilitate excelentă (greutate de 2,3kg şi baterie care ţine vreo 4 ore).


Păreri pro ş contra

Laptopul A15 FA506IU e unul care face parte din seria The Ultimate Force. În acest fel corespunde standardelor de rezistenţă militarea ale SUA. Puteţi fi siguri că nu va ceda prea repede la vibraţii, umiditate sau temperaturi extreme.
Răcirea e una foarte bună, iar pe lângă acest lucru se curăţă automat fiind un sistem de răcire cu auto-curăţare.
E un notebook PC uşor de upgradat, putându-se schimba memoria RAM ori SSD-ul. În momentul de faţă acest dispozitiv e unul cu memorie de 8GB RAM suportând 32, iar stocarea e reprezentată de un SSD de 512 GB.
Din păcate nu vine cu unitate optică, dar în schimb are 4 porturi USB, LAN, HDMI, wireless ax 2×2, bluetooth 5 şi altele.
Ecranul e unul foarte bun de 15,6 inci cu rezoluţie FHD şi panel IPS. Pentru ca imaginea să fie una cursivă acest model are rată de refresh de 144 Hz.
Şi sunetul e unul de calitate deoarece are difuzoare stereo şi tehnologie audio dts.
Există alternative cu Ryzen 5 pentru cei interesaţi de ceva mai accesibil ca preţ, dar nu e vorba de un laptop din seria TUF.
Ceva interesant e că dispozitivul e unul cu software pentru optimizarea şi personalizarea sa. Numai să nu daţi peste cap laptopul cu acest program…
Dacă alte laptopuri de gaming ale Asus nu au webcam acesta are aşa ceva şi poate vă va fi util dacă doriţi să conversaţi cu cineva şi să vă vedeţi.

Te-ar mai putea interesa