Asus VivoTab TF600T-1B062R, tabletă cu Windows 8

Actualizare: Asus VivoTab TF600T-1B062R are o reducere de 300 lei, iar acum costă 2.249 lei. De banii economisiți poți lua un card Kingmax Micro-SDHC, 32GB, Class 10.

Articolul din 31.09.2012:
Tableta Asus Transformer TF600T-1B062R e cunoscutul model numit VivoTab cu Windows 8 RT. Bineînțeles prețul său e mai decât al unui model cu Android deoarece necesită mai multe resurse hardware, licență și spațiu de stocare mare. Poate fi ușor confundată cu alte tablete de la acest producător, însă interfața sistemului de operare sugerează că e vorba de un Vivo Tab. La un așa preț, consider că acea tastatură de tip docking trebuia să fie inclusă în pachet. Dar dacă aveți deja un Transformer cu tastatură, acea tastatură s-ar putea să fie compatibilă cu noul model. În caz contrar, e cazul să vă luați unul, în special că e cu Windows. Acest Asus TF600T-1B062R are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cu docking (nu e inclus)
Tableta

Specificații tehnice

Procesorul lui Asus VivoTab TF600T-1B062R e unul cu patru nuclee și e unul foarte cunoscut pentru performanțele grafice – Tegra 3 T30 de 1.3 GHz. Ecranul e unul Super IPS+ de 10.1 inci cu o rezoluție HD+. Bineînțeles e unul cu multi-touch adică acceptă gesturi. Pentru un sistem de operare cum e acesta, are nevoie de o memorie de 2GB la o frecvență destul de mare. Cei 64GB par a fi suficienți pentru cei care folosesc doar aplicații.

Chiar dacă spațiul de stocare pare dezamăgitor, tableta e dotată cu un cititor de carduri microSD. Deasemenea, acest Asus TF600 are: un difuzor destul de puternic, cameră principală de 8MP cu blitz, cameră web de 2MP, HDMI, ieșire căști/microfon, WLAN și bluetooth. NU cred că o să vedem vreun model mai ieftin de atât, poate doar mai scump (cu 3G).

E un gadget ideal pentru un utilizator obișnuit care dorește o alternativă la un laptop de tip office. Autonomia de funcționare e de maixm 9 ore detorită unei baterii foarte bune – 6760 mAh. Bineînțeles, o astfel de baterie influențează puțin autonomia greuteta sa – 525 grame. Alte caracteristici care merită menționate ar fi: microfonul incorporat, NFC și e pe gri.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie de până la 9 ore, ecran clar din toate unghiurile, ieșire HDMI de tip mini, cameră foto de 8 MP cu LED și e robustă.

Minusuri: lipsă docking și conectivitate 3G.

Concluzie

Acest Asus TF600T-1B062R e alternativa ideală la un model cu Android, din păcate diferența de preț e cam mare – diferență de 500 lei (dacă vreți un Prime de 32GB cu docking sau un Infinity de 32GB cu ecran FullHD). Jos am pus despachetarea unui model asemănător, în care se poate vedea o mică prezentare a sa:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Asus VivoTab TF600T-1B062R, tabletă cu Windows 8”

  1. Chiar am cumparat-o de curand si pot spune ca e foarte ok. Imi zicea prietena ca e prea scumpa, insa dupa o saptamana de utilizare pot spuen ca si-a meritat banii.

Comentariile sunt închise.