Asus Transformer TF300TG-1K086A

Tableta Asus Transformer TF300TG-1K086A e una din seria Transformer Pad și deci nu e vorba de un Prime. Performanțele ei sunt destul de similare datorită procesorului Tegra 3 iar alte caracteristici ale acestei tablete ar fi: ecranul de 10.1 inci, memoria RAM de 1 GB, memoria de stocare de 32GB, conectivitate Wi-Fi + 3G și Android 4.0. S-ar putea să vedea și un model pe alb și spun asta pentru că și varianta doar cu Wi-Fi vine pe alb. Oricum, acesta nu e însoțit cu docking station iar dacă vă gândiți să luați unul, nu veți regreta deoarece veți avea port USB 2.0 și autonomie de maxim 18 ore. Diferența de aspect într acesta și un Prime, ar fi spatele care nu e metalic ci din plastic. Asus TF300TG-1K086A are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

În mod portret
Cu docking

Specificații tehnice

Procesorul Tegra 3 al acestei tablete are o frecvență de 1.2 GHz și e oferit de NVIDIA. Se descurcă perfect în jocuri și în special că e unul de tip Quad Core.  Ecranul IPS de 10.1 inci e oarecum decent oferind o imagine clară din multe unghiuri și rezoluția sa e de 1280 cu 800 pixeli. Deci e un ecran pe care se pot viziona filme 720p și fotografii de înaltă calitate. Memoria RAM e de tip DDR3 și are o frecvență de 1333 MHz, pe când la alte tablete e doar DDR2.

Spațiul de stocare e decent și poate fi extins cu un card, însă nu cred că e cazul deoarece nu prea aveți ce băga pe 32 de giga. Pe partea de audio are card reader, difuzoare, cameră web, cameră principală de 8MP, ieșire audio + microfon. La capitolul comunicații de date stă foarte bine deoarece are bluetooth, WLAN și 3G. Astfel puteți naviga pe web cu ajutorul unei cartele sau unui hotspot. Autonomia sa e de maxim 10 ore și e vorba de o baterie de tip Li-Po de 2940 mAh. Are o greutate de numai 635 de grame și vine cu: senzor de lumină, accelerometru, busolă și gyroscope. Sistemul de operare e Android 4 și în mare, e cea mai bună soluție multimedia pentru cei care călătoresc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu 3G, are un spațiu de stocare decent + card reader, memorie RAM de 1 GB, procesor ideal pentru vizionat filme și jocuri.

Minusuri: nu e accesibilă pentru oricine.

Concluzie

Acest gadget Asus Transformer TF300TG-1K086A e recomandarea mea pentru cei ce vor o tabletă pentru navigare, vizionat filme și pentru job (3G). Am pus un clip cu despachetarea modelului cu Wi-Fi:

2 comentarii la „Asus Transformer TF300TG-1K086A”

  1. Sal. Am si eu o intrebare. La voi apar pe ecran acele pete albe (backlight bleed)? In jocurile cu masini la mine daca tin tableta drept adica echilibrata st-dr se duce spre dreapta orice as face. Problema este de la jocuri sau are tableta mea o problema?

Lasă un comentariu