Asus Transformer TF300TG-1G095A

Tableta Asus Transformer TF300TG-1G095A e una dintre cele mai bune alegere de pe piață deoarece are 3G, 32GB și Tegra 3. Chiar dacă nu are ecran Full HD cum are Infinity sau carcasă ca Prime, e un concurent bun pentru noul iPad. Spun asta pentru că la un așa preț veți beneficia de mai multă performanță. Din păcate nu are Android 4.1 doar 4.0, dar un viitor upgrade e asigurat. Acest model e pe roșu dar nu diferă cu nimic î special la capitolele hardware sau carcasă. Deci oricare alt model în același buget, din seria TF300TG (cu 3G) și 32GB e bun. S-ar putea să vedem și modele cu spațiu de 64GB iar culoarea poate fi alta (gri, roșu, albastru, alb etc.) Dacă n aveți așa de mulți bani, există variantă cu Wi-Fi – TF300T. Acest TF300TG-1G095A are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

În mod portret
Pe gri și cu docking (nu e inclus)

Specificații tehnice

Procesorul Tegra 3 de 1.2 GHz nu e cel mai bun dar e suficient pentru aplicațiile existente și nu veți observa diferențe între acesta și noul Tegra 3. Ecranul IPS de 10.1 inci are o rezoluție HD+ și vine cu o protecție împotriva zgârieturilor. Restul configurației e după cum urmează: 1 GB de RAM și 32GB. Pe partea de multimedia are card reader, difuzoare, cameră principală, cameră secundară și ieșire audio. Chiar dacă are cameră de 8MP nu se compară cu cele de pe smartphone-urile performante.

Poate fi conectată la TV prin cablul HDMI corespunzător – de tip micro. Autonomia poate să ajungă și la 10 ore deoarece bateria e de 2940 mAh. Vine cu senzor de lumină, însă vă recomand să dezactivați brightness-ul automat. Vine cu multe aplicații tipice pentru Ice Cream Sandwich dar și câteva de la producător. Pentru jocuri aveți cunoscuta aplicație Tegra Zone, unde găsiți jocuri optimizate pentru procesoarele Tegra.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: cel mai bun procesor pentru jocuri, autonomie e suficientă, 3G, ecran IPS, construcție robustă și calitate foarte bună.

Minusuri: nu are cel mai nou Android.

Concluzie

Acest Asus TF300TG-1G095A e unul din seria Eee Pad Transformer și care poate fi următoarea voastră alege, în ca z că nu doriți un Nexus 7. Chiar dacă acela e aproape la jumătate de preț, nu are atâta spațiu, conectivitate 3G, cameră și slot pentru card. Jos puteți viziona o prezentare a unui model pe culoarea albă:

Te-ar mai putea interesa