Asus Transformer TF300TG-1A090A

Tableta Asus Transformer TF300TG-1A090A e un model nou și față de alte Asus TF300TG are 3G ceea ce înseamnă că o să puteți naviga pe Internet și în locuri unde nu există spoturi Wi-Fi. Vine cu un pret bun Vezi prețul special de azi » care evident că e mai mare decât al uni model fără 3G și trebuie precizat că are aceleași facilități cum ar fi Android 4, procesor Tegra 3, memorie de 32 de giga.

Poze

Culoarea acestui Asus TF300TG-1A090A e albă și de aceea cred că va avea priză la public. Ecranul său e unul de 10 inci și are rezoluție HD. Mai tare legat de ecran e faptul că e IPS, iar această tehnologie garantează unghiuri de vizibilitate excepționale față de panelurile TN. Meniurile arată foarte bine și acest lucru se poate vedea din clipul de la final. Sistemul de operare e ICS și din această cauză sunteți siguri că beneficiați de ce e mai nou în materie de software și nu doar de hardware.

În mod portret
Cu docking

Specificaţii tehnice

Acest model are un cip cu patru nuclee, mai exact cinci, dar al cincelea e folosit doar în stand by pentru ca autonomia să fie mai mare. Memoria e una de un giga și aici mă refer la cea RAM, deoarece cea internă e de 32 de giga. Pe partea de porturi și conectori are Wi-Fi, 3G, USB, Bluetooth, dar și HDMI de tip micro. Datorită configurației, jocurile vor merge excelent, iar aplicațiile vor rula fluent la fel ca browsingul.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu toate porturile de care ar avea un om de afaceri; fiabilitatea sa e foarte bună deoarece are o garanție de 2 ani și vine cu un OS inteligent care nu-ți va crea deloc mari bătăi de cap deoarece nu va trebui să-l întreții în vreun fel; greutatea e una destul de mică și asta chiar dacă are un ecran mare de 10 inci; bateria ține undeva la 10 ore și asta e foarte mult și foarte bine în același timp.
Contra: prețul este cam mare.

Concluzie

Dacă te interesează o tabletă bună (ce zic, foarte bună) atunci ar trebui să alegi un astfel de model deoarece sigur nu te va dezamăgi. Faptul că i se poate atașa o tastatură e un mare plus deoarece în acest fel o să o puteți folosi mai ușor pentru a naviga pe Internet și poate ține locul unui netbook cu succes.

Te-ar mai putea interesa