Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus Transformer Pad TF701T-1B002A, tabletă de 10.1″

Asus Transformer Pad TF701T-1B002A e o tabletă interesantă de la acest brand și după cum observați nu mai sunt multe astfel de modele. Majoritatea utilizatorilor preferă tablete mai accesibile cu dotări ceva mai puține. Nexus 7 e destul de popular, în special că acel model are ecran FullHD și un preț mai mic (datorită dimensiunilor mai reduse și nu are tastatură fizică ca și asta). Aceasta fiind o variantă din seria Infinity, ecranul e unul Retina deci poate concura la acest capitol cu tabletele Apple.

Prețul nu mi se pare mare având în vedere că are multe dotări premium/speciale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Tableta

Tableta

Procesorul Quad-Core Tegra 4 e necesar pentru o astfel de tabletă și e mult superior seriei precedente. E ideal pentru gameri dar și cei pasionați de filme. Ecranul IPS e o alegere foarte bună datorită unghiurilor de vizibilitate iar acesta are și o rezoluție mult superioară – 2560 cu 1600 pixeli. 2GB de memorie RAM mi se pare mai mult decât suficient deoarece Android nu are nevoie de prea multă memorie.

Capacitatea memorie interne e una de 32GB și deci nu mai e nevoie de un card, dar nici nu vă oprește nimeni să folosiți unul. Are 2 camere, dar cea din spate are un senzor de 5 MP deci calitatea video e superioară. Alte dotări ale acestei tablete sunt: difuzoarele, bluetooth, USB etc. Nu are 3G dar are WiFi, care e mai rapid dacă e un hotspot în apropiere.

Autonomia depinde de cum folosiți tabletă (fără sau cu dock). Poate fi folosită și ca sistem de navigație cu o aplicație bună deoarece e dotată și cu GPS. Sistemul de operare e important dar e vorba de JellyBean versiunea 4.3 care e destul de bună deoarece are funcții avansate și e fluentă.

Plusuri: ecran foarte clar și detaliat, autonomie mare – 17 ore cu acel docking conectat, tastatura fizică cu USB, design plăcut,  etc.
Minusuri: nu prea are.

Asus Transformer Pad TF701T-1B002A e o tabletă premium cu dotări corespunzătoare și care poate fi o alternativă la un mini laptop deoarece sistemul de operare Android e ideal pentru utilizatorii multimedia. Chiar dacă aplicațiile sunt diferite de pe Android, comparativ cu Windows, veți găsi alternative bune și multe sunt gratuite. Și jocuri sunt destule pentru a nu vă plictisi, dar cele mai faine sunt cele 3D recent lansate de producători cunoscuți.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu