Asus Transformer Pad TF303K-1B017A

Asus Transformer Pad TF303K-1B017A e o tabletă albă cu procesor quad, 2GB RAM și sistem de operare Android 4.4. Hardware-ul e diferit față de cel al TF103CG-1A009A. Spre deosebire de modelul menționat anterior, acesta nu are 3G, dar asta nu-i o problemă întrucât are wireless și de aceea poți conecta aparatul internet fără fir.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și care e 2 în 1. Adică, e tabletă și laptop, iar din această cauză e o alternativă foarte bună la un notebook (astfel de aparate nu se mai fac deoarece au fost înlocuite de ultrabook-uri și tablete).

Aparatul
Aparatul

Ca procesor are Qualcomm 8064 quad core, iar pentru ca totul să ruleze fluent e dotat și cu 2GB memorie RAM. Hardul e unul de 16 giga, iar pentru a putea face diverse lucruri acest aparat are și sistem de operare avansat – Android. Acest sistem e unul care poate fi extins cu aplicații și jocuri din Android Market/Google Play Store. Jocurile cu mașini vor rula bine deoarece aparatul e dotat cu senzor G.
Bateria aparatului e una care ține vreo 10 ore, și acest lucru ne demonstrează că avem parte de un aparat cu o portabilitate excelentă.
Pentru cei care vor să vorbească prin Skype trebuie știut că acest model are cameră pentru așa ceva, dar și cameră pentru fotografiat. Deci, are două camere.
Dacă vrei să-l folosești pe post de GPS atunci acest lucru e posibil deoarece aparatul e dotat cu această funcție, inclusiv cu GLONASS (ceea ce înseamnă Global Navigation Satellite System).

Lucrurile care-mi plac la acest model sunt prezența tastaturii (în trecut tabletele Transformer erau fără tastatură, urmând ca aceasta să o cumperi separat), bateria care ține mult, că are performanțe peste medie și diverse porturi.
Mi-ar fi plăcut mai mult dacă bateria ar fi ținut mai mult.

De final pot spune despre acest tablet că e unul perfect pentru jocuri și filme (ecranul de 10 inci are rezoluție Full HD). Dacă te interesează aspectul atunci alături e și un preview la acest model.

Te-ar mai putea interesa