Asus Transformer Pad TF103CG-1A009A

Asus Transformer Pad TF103CG-1A009A e un dispozitiv 2 în 1 motorizat de un procesor Intel Z2560 și de 1GB memorie RAM. Ecranul din dotare e unul de 10.1 inci, iar rezoluția sa e una de tip HD. Datorită acestui lucru și a faptului că are panou IPS o să poți vedea filme la calitate bună. Iar, pentru că are sistem Android 4.4 o să poți instala diverse aplicații și jocuri pe el.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat care are multiple întrebuințări și care vine ca o alternativă la netbook-uri. Poți vedea de alături că poate fi utilizat precum laptop deoarece la pachet e inclusă și o tastatură.

Dsipozitivul
Dsipozitivul

Modelul de față are și 16 giga spațiu de stocare, dar capacitatea utilizabilă e ceva mai mică. Oricum, poți folosi un serviciu de storage în cazul în care vrei mai mult.
Pe partea de conexiuni stă foarte bine deoarece are 3G, bluetooth și port USB. Astfel, dacă nu ai internet prin wireless atunci te poți folosit de modulul 3G… dacă ai și un abonament specific.
Legat de baterie trebuie spus că aceasta ține undeva la 9-10 ore, adică destul de mult.
Jocurile cu mașini vor merge și ele deoarece aparatul acesta are senzor G pentru acest lucru. De asemenea, acesta e foarte bun și pentru busolă.

Dacă achiziționezi un aparat precum acesta atunci vei avea numai avantaje deoarece bateria ține foarte mult, costul de achiziție nu e prea mare și disponibilitatea a două camere performante. Prezența sistemului de operare Android 4.4 înseamnă că aveți cel mai nou Android, iar dacă vă interesează versiunea 5 atunci s-ar putea ca într-un viitor apropiat să fie disponibilă și aceasta.

Concluzia mea legată de acest aparat e că merită. O să vezi că e mult mia bun decât un laptop întrucât accesul la informație e mult mai rapid. De exemplu, poți să te conectezi la net în maxim 10 secunde, iar la un laptop nu e valabil acest lucru.
Alături am pus un preview pentru a-ți face o părere despre cum arată acest aparat.

Te-ar mai putea interesa