Asus Transformer Pad TF103C-1B005A, tabletă cu tastatură

Tableta Asus Transformer Pad TF103C-1B005A face parte dintr-o serie interesantă și care se adresează mai mult utilizatorilor office. Ecranul de 10 inci nu e unul clasic cu unul cu panou IPS și imagine 800p. Puteți viziona poze, filmele preferate sau chiar să vă jucați jocuri. Calitatea imaginii e peste medie deoarece densitatea pixelilor e mare.

Sunt multe tablete în acest buget însă nu toate oferă o tastatură fizică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul Intel Z3745 de 1.3 GHz e unul decent pentru cei pasionați de jocuri, aplicații și navigare web. Tableta aceasta poate fi folosită cam pentru orice iar dacă vă gândiți la un laptop, ei bine acela are un alt sistem de operare. Sau mai bine zis, a fost conceput pentru Windows 8.1 de aceea și drivere sunt pentru acel sistem.

Are un ecran de 10 inci pe care se poate vedea cam orice iar claritatea e una superioară datorită panoului. Panourile IPS sunt destul de apreciate și au apărut de mult timp pe laptopuri, monitoare, televizoare etc. Deci le veți găsi cam la multe gadgeturi dar la cele noi, calitatea imaginii e oferită și de tehnologii suplimentare. Are destul spațiu pentru aplicații și jocuri, iar pentru fișiere media puteți folosi un card de memorie. Nu cred că e nevoie de mai mult de 1GB RAM deoarece aplicațiile nu consumă mult.

Pe partea de dotări are: două difuzoare, cameră web, cameră foto principală, bluetooth, WiFi, baterie de 5070 mAh etc. Alte caracteristici sunt GPS-ul care vă ajută să folosiți tableta ca și un sistem de navigație GPS. Sistemul de operare Android 4.4 KitKat nu e cel mai bun dar e suficient de bun pe o astfel de tabletă. Launcher-ul poate fi diferit de la un brand la altul, dar nu cu mult.

Plusuri: are Android KitKat, design pe alb, docking station inclus, autonomie mare în mod economic, ecran HD etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus TF103C-1B005A din seria Transformer Pad e ideal pentru cei care vor o tastatură fizică da nu vă oprește nimeni să folosiți și cea digitală în special dacă nu puteți folosi tableta în mod laptop.

Te-ar mai putea interesa