Asus T102HA-GR046T, model 2 în 1 ultraportabil din seria Transformer Mini

Tableta Asus Transformer Mini T102HA-GR046T e una care poate fi folosită cu tastatură pentru a ușura utilizarea sa la birou. Spre deosebire de alte serii similare, aceasta poate fi pusă precum o ramă foto digitală deoarece are acea parte rabatabilă din spate cu o balama destul de rezistentă. O astfel de caracteristică am văzut și la modelul Surface de la Microsoft dar e puțin mai diferit ca și aspect. Oricum, un astfel de gadget e o soluție mai accesibilă și suficient de performantă.

În general, gadgeturile compacte sunt mai scumpe deoarece necesită un hardware mai diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația sa e una office, dar e de ajuns pentru dimensiunile sale. Că doar nu vă așteptați să redați jocuri 3D recent lansate pe o tabletă. Procesorul său nu e prezent pe orice laptop dar e unul foarte eficient – oferă performanțe mari și un consum redus de resurse. De aceea, autonomia sa poate atinge chiar și 11 ore în modul economic.

Toate tabletele au un ecran foarte bun iar o rezoluție prea mare poate afecta semnificativ autonomia tabletei. Nu are nevoie de mai mult spațiu de stocare sau memorie RAM, deoarece sistemul de operare Windows 10 are un consum mic de resurse. Aplicațiile care le veți instala ulterior vor consuma din resurse dar nu cred că veți avea problemă că doar are memorie de tip eMMC (e superioară unui hard disc).

Păreri pro și contra

Greutatea acestui gadget e destul de redusă și chiar nu merită să alegeți un laptop mic dacă vreți să-l luați în oraș sau excursii. Munca de birou e plăcută cu un gadget care are tastatură fizică și se poate conecta un mouse wireless pentru un plus de productivitate. Ecranul e superb datorită panoului care oferă unghiuri de vizibilitate largi și un contrast destul de ridicat.

Asus T102HA-GR046T arată foarte bine pe gri și veți putea vedea mai bine cum arată acesta din poza de mai jos. Prezentarea de jos e valabilă pentru întreaga serie și cred că veți face o alegere foarte bună în final.

Te-ar mai putea interesa