Asus Transformer Infinity TF700T-1I083A

Asus Transformer Infinity TF700T-1I083A vine ca o alternativă aurie la TF700T-1B080A care era de culoare gri. Costă ceva mai mult față de alte tablete, dar are un ecran Full HD precum laptopurile de top și de aceea un preţ bun Vezi prețul special de azi → nu știu dacă e prea mare. Normal că vine cu un procesor de top, adică cu un Tegra 3 care are 5 nuclee, dar și cu multă memorie internă.

Poze

Se poate vedea că arată foarte bine, iar din preview-ul de la final o să vedeți că e o tabletă foarte bună. Ecranul e unul e de 10 inci și având tehnologie IPS o să vedeți imaginile foarte clar din orice unghi le-ați urmări. Ecranul e și unul destul de rezistent și asta deoarece vine cu Gorilla Glass. E o tabletă mare, dar nu are cu prea multe grame peste jumătate de kilogram.

Tableta
Cu docking

Specificaţii tehnice

Asus Transformer Infinity e un model al anului 2012 care vrea să vină ca un concurent la iPad 3 și la unele capitole întrece tableta de la Apple, dar nu și la ecran deoarece iPad-ul are ecran Retina. Faptul că vine cu Android 4 e un mare plus și mie, sincer, îmi place mai mult Android decât iOS deoarece e un OS gratuit și capabil care poate fi extins cu jocuri și aplicații gratuite ori pe bani.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu cel mai nou OS de la Google și mai mult ca sigur că va fi disponibil un update la 4.1; ecranul e superb deoarece e cu suport 1080p, IPS și Gorilla Glass; vine cu porturi utile cum ar fi HDMI, bluetooth și wireless; procesorul e unul de top și vă va folosi la rularea fluentă a jocurilor, clipurilor, dar și a aplicațiilor costisitoare.
Contra: prețul e cam mare și nu vine cu 3G. În opinia mea cred că era destul de bună și o variantă cu 16GB memorie internă.

Concluzie

Dacă vrei o tabletă cu Android care să fie foarte asemănătoare cu noul iPad atunci acest model ar fi foarte ok. Autonomia e una mai mult decât decentă deoarece e de 10 ore și astfel are o portabilitate foarte bună. Nu aș putea spune că excelează la capitolul portabilitate deoarece autonomia e una normală, dar stă bine. Alături e și un preview la acest model pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată.

Lasă un comentariu