≡ Meniu

Asus Transformer Infinity TF700T-1I016A

Una dintre cele mai „tari” tablete ale momentului e tableta Asus Transformer Infinity TF700T-1I016A care e o alternativă a modelului TF700T-1B029A. E foarte bună deoarece are un ecran de 10 inci cu o rezoluție de tip Full HD și asta în condițiile în care are un preţ bun Vezi prețul special de azi care mie nu mi se pare deloc mare.

Poze

Acest TF700T-1I016A e identic cu TF700T-1B029A și acest lucru se poate vedea foarte clar. Culoarea acestui model e Champagne Gold, adică un fel de auriu, iar ecranul e foarte clar. Despre ecran trebuie spus că e de tip IPS cu sticlă Gorilla Glass care presupune faptul că are un unghi incredibil de bun de vizibilitate și o rezistență excelentă împotriva zgârieturilor.

Cu docking (nu e inclus)

Tableta

Specificaţii tehnice

TF700T-1I016A e un model care vine cu unul dintre cele mai bune procesoare de pe piață, adică Tegra 3 T33L. Acest procesor are 5 nuclee din care al V-lea e folosit doar în mod de veghe pentru a minimiza consumul de curent. Memoria internă e de 32 de giga și aceasta e o memorie de capacitate medie despre care eu zic că e suficient de mare, iar dacă nu vă ajunge atunci puteți să vă folosiți de diferite servicii online de stocare.

Păreri pro şi contra

Pro: are un raport foarte bun între calitate și preț; prețul e modic; sistemul de operare e unul avansat și la zi, fiind vorba despre Android 4, despre care cred că va putea fi actualizat la cea mai nouă versiune în curând (mă refer la o variantă 4.1 în română); autonomia e de 10 ore; vine cu două camere dintre care una e de 2 mega, iar cealaltă e de 8 (scriu despre cea principală care are inclusiv bliț); vine cu multe porturi printre care HDMI și vă oferă chiar și posibilitatea atașării unui card de tip SD Micro.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă vrei un model nou de tabletă care să vine de la un brand cunoscut atunci îți recomand acest model. TF700T-1I016A este modelul despre care eu vorbesc și pentru a-ți face o părere despre cum arată și ce poate îți recomand clipul de alături despre care zic că e un preview foarte reușit. Utilizarea acestui gadget nu e deloc complicată deoarece e un aparat cu ecran senzitiv, iar ecranul e destul de rezistent pentru că are un model special de sticlă care se zgârie foarte greu.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu