Asus Transformer Infinity TF700T-1I016A

Una dintre cele mai „tari” tablete ale momentului e tableta Asus Transformer Infinity TF700T-1I016A care e o alternativă a modelului TF700T-1B029A. E foarte bună deoarece are un ecran de 10 inci cu o rezoluție de tip Full HD și asta în condițiile în care are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care mie nu mi se pare deloc mare.

Poze

Acest TF700T-1I016A e identic cu TF700T-1B029A și acest lucru se poate vedea foarte clar. Culoarea acestui model e Champagne Gold, adică un fel de auriu, iar ecranul e foarte clar. Despre ecran trebuie spus că e de tip IPS cu sticlă Gorilla Glass care presupune faptul că are un unghi incredibil de bun de vizibilitate și o rezistență excelentă împotriva zgârieturilor.

Cu docking (nu e inclus)
Tableta

Specificaţii tehnice

TF700T-1I016A e un model care vine cu unul dintre cele mai bune procesoare de pe piață, adică Tegra 3 T33L. Acest procesor are 5 nuclee din care al V-lea e folosit doar în mod de veghe pentru a minimiza consumul de curent. Memoria internă e de 32 de giga și aceasta e o memorie de capacitate medie despre care eu zic că e suficient de mare, iar dacă nu vă ajunge atunci puteți să vă folosiți de diferite servicii online de stocare.

Păreri pro şi contra

Pro: are un raport foarte bun între calitate și preț; prețul e modic; sistemul de operare e unul avansat și la zi, fiind vorba despre Android 4, despre care cred că va putea fi actualizat la cea mai nouă versiune în curând (mă refer la o variantă 4.1 în română); autonomia e de 10 ore; vine cu două camere dintre care una e de 2 mega, iar cealaltă e de 8 (scriu despre cea principală care are inclusiv bliț); vine cu multe porturi printre care HDMI și vă oferă chiar și posibilitatea atașării unui card de tip SD Micro.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă vrei un model nou de tabletă care să vine de la un brand cunoscut atunci îți recomand acest model. TF700T-1I016A este modelul despre care eu vorbesc și pentru a-ți face o părere despre cum arată și ce poate îți recomand clipul de alături despre care zic că e un preview foarte reușit. Utilizarea acestui gadget nu e deloc complicată deoarece e un aparat cu ecran senzitiv, iar ecranul e destul de rezistent pentru că are un model special de sticlă care se zgârie foarte greu.

Lasă un comentariu